Assemblea-concert 4 de gener a Perafort

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]
Punto-de-ReuniónHola Xarxa ECO!

Com ja sabeu aquest dissabte 4 de gener farem l’assemblea a casa la Mirza i el Carlos, i aquells que vulgueu també podreu assistir al concert que ens oferiran després. Tant l’assemblea com el concert estan oberts a tothom, membres i no membres de la Xarxa. L’objectiu principal de les assemblees és conèixer els membres que formem part de la Xarxa i compartir experiències, així com resoldre dubtes que hi puguin haver sobre el funcionament de la Xarxa i els diferents projectes que hi han.

Aquest és l’horari que proposem:

– Entre 18 i 18.30h: Arribada a casa la Mirza i el Carlos (veieu enllaç a googleMaps més avall).
– De 18.30 a 20h: Assemblea.
– De 20 a 21.30h: Concert Carlos Maza & Familia (preu: 20 ecos o intercanvi similar, qui no sigui de la Xarxa podrà crear-se un compte al mateix moment. Aquí trobareu informació i vídeos sobre el grup: http://www.carlosmazamusic.com/ )

No cal que confirmeu l’assistència. La direcció de la casa és la següent:
C/ Solans 83  43152 PERAFORT

Aquí teniu l’enllaç al googleMaps (el nom del carrer no apareix):

Si arribeu a Perafort i no trobeu la casa, truqueu-me al 699848664 i us explico com arribar.
Qui vulgui anar a l’assemblea o concert i no tingui cotxe, que escrigui un correu a info@xarxaeco.org i el posarem en contacte amb la gent que vagi en cotxe.

Ens veiem ! 🙂

xstr