Ecocistella

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Bon dia!

Ja podeu fer les vostres comandes des d’ara i fins dimecres a les 20h a: http://ecobotiga.xarxaeco.org

Recordeu que heu de tenir usuari per poder fer comanda, qui encara no en tingui se’l pot crear a “Mi cuenta” (part superior dreta de la pantalla inicial).

 

Quan vulgueu escollir un producte, fixeu-vos en l’stock, ja que si és 0 no podreu fer la comanda. Els productes que estan amb stock a 0 són productes que s’han tingut a l’ecobotiga i s’han esgotat. Si esteu interessats en algun d’aquest productes podeu escriure a xester@xarxaeco.org indicant que voleu que en tornem a comprar.

Aquesta setmana encara no disposarem de local, per tant podeu passar a buscar la cistella per casa meva divendres de 15:30 a 18h (normalment l’horari serà de 15 a 17h, però al ser la primera vegada que ho fem pot ser que ens retardem, per això poso 15:30h).

En quant a la verdura, pels que no demaneu la caixa de l’Hortiga, aquesta setmana teniu disponibles all sec, bledes, ceba figueres, enciam fulla de roure i enciam iceberg. Com ja us vaig avançar estem contactant altres productors per tenir més varietat de verdures. Pel que fa a la fruita, aquesta setmana encara no en tindrem. A veure si podem posar-nos d’acord amb algun productor aviat. Si algú coneix a algú que ens pugui oferir fruita que ho digui!

 

Pels que sou nous d’aquest any, us explico com funciona el sistema de preus:

– El preu dels productes s’obté afegint un 10% al preu dels productors (d’aquesta manera es pot pagar la feina de la gent que s’encarrega d’aconseguir els productes i portar-los al local).

– Quan afegiu un producte al carret de la compra podreu veure el percentatge d’acceptació en ecos.

– Al final del procés de compra s’indicarà el total a pagar en euros, que serà el que haureu de donar quan vingueu a recollir la cistella. La part en ecos es restarà del vostre compte del CES. Aquells que no tingueu ecos, podeu afegir ecos al vostre compte donant la quantitat d’euros que volgueu afegir.

– A cada comanda s’afegeix 1 euro en concepte de transport, per pagar la gasolina dels que van a recollir els productes.

– Un cop es clica a “Realizar pedido”, cal anar clicant “Siguiente” en cada pas fins arribar al final i clicar “Confirmar pedido”.

 

Per qualsevol dubte podeu escriure a xester@xarxaeco.org o trucar al 699848664.

 

Salut!!      🙂

xstr