30 Novembre: Assemblea Xarxa ECO a Bellmunt del Priorat

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

XarxaEcoHola Xarxa ECO!

Seguint amb la tradició d’anar visitant els diferents projectes que podem trobar dins la Xarxa, farem la propera assemblea a les vinyes d’en Josep Ramon Sedó.

Recordeu que l’assemblea està oberta a tothom (usuaris i simpatitzants) i és una oportunitat per trobar-nos, intercanviar experiències i veure què podem oferir o rebre dins de la Xarxa. A més, aprofitarem per repartir els carnets a aquells que encara no el tingueu!

Aquest és el planning:
10h: Trobada a l’entrada del poble (agrobotiga) i visita a les vinyes i la bodega d’en Josep Ramon.
11.30h: Assemblea
13.30h: Dinar. Hi ha una barbacoa, portarem verdures per escalivar i pa. En Josep Ramon portarà llonganissa i arengades per qui en vulgui).
Tarda: Possible visita al museu de la mina (hi ha una visita guiada a les 16.30h)

A les 9 sortirem de Tarragona (quiosc Pl. Imperial Tarraco) varis cotxes, per tant qui estigui a Tarragona o visqui de camí cap a Bellmunt que ens ho digui i la passem a buscar.

Aquí teniu l’enllaç al google Maps amb el punt on ens trobarem a les 10h.

IMPORTANT! Confirmeu l’assistència escrivint un correu a info@xarxaeco.org. Heu d’indicar:
– Si aneu directes o necessiteu cotxe (en aquest cas dir si vindreu a Tarragona o us passem a buscar).
– Si us quedeu a dinar. En cas que sí digueu si voleu llonganissa o arengades o només verdura. El dinar es pagarà en ecos/intercanvi.
– Si voleu visitar el museu de la mina (si som un grup de 15 costarà uns 5 euros per cap) o fer activitat alternativa (digueu quina).

Per qualsevol dubte, podeu escriure a info@xarxaeco.org o trucar al 699848664

Salut!  🙂

xstr