ECOcarnets: teniu fins divendres 22 de novembre.

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

ECOcarnetHola Xarxa ECO!

Ja estan fets tots el carnets dels qui ho heu demanat (n’hem fet més de 50!). Si voleu els podeu passar a recollir els divendres de 18.15 a 19.15h pel la casa verda-Tarragona, on ens trobem el grup de consum o també els portarem a la propera assemblea (serà el 30 de novembre a Bellmunt del Priorat, aviat rebreu el correu amb l’explicació).

Pels que sigueu nous, o per si algú encara no l’ha demanat i el vol, ens han deixat la impressora de carnets uns dies més, així que encara esteu a temps de demanar-lo (teniu fins divendres 22 de novembre). Us copio a sota el correu amb l’explicació per demanar-lo.

Salut! 🙂

xstr

 

Bon dia!

Com molts ja sabeu tenim una impressora de carnets (cedida per la CIC) i un disseny fet (gràcies al Rubén!!) per tal que tots els qui ho vulguem puguem tenir el carnet de la Xarxa ECO. Aquest carnet permetrà poder pagar en ECOS als establiments que siguin membres de la Xarxa, i també farà que sempre portem amb nosaltres el nostre número de membre (ECOSxxxx) i puguem intercanviar amb qualsevol altre membre en qualsevol moment.

Aquesta impressora la tindrem fins el dia 1 de novembre (dia en que la tornarem a la CIC). És important que qui vulgui tenir carnet m’enviï a xester@xarxaeco.org la seva foto de carnet (si pot ser mida 2,2 x 2,6 cm, sinó ja la retallaré com em sembli) i les següents dades:

– Nom complet
– DNI, NIF, passaport o qualsevol identificació vàlida
– Població
– Compte ECOS (si el sabeu, sinó ja el buscaré :P)

El cost del carnet si us sembla bé serà de 4 ecos (d’aquesta manera paguem els plastiquets i el disseny dels carnets, i si sobra quelcom la feina de fer-los). Si algú vol pagar menys o més només cal que ho digui al enviar-me el correu. Recordeu que no hi ha cap problema amb quedar-vos en negatiu d’ecos, per tant, tant si teniu el compte en positiu o en negatiu podeu demanar el carnet sense cap problema.

Qualsevol dubte que tingueu m’ho dieu!