[Abril – Cornudella] Proxima asamblea Xarxa ECO

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]
XarxaEco
Es​timades i estimats practicants de l’ecoxarxisme,

Després d’un bon temps sense veure’ns les cares, d’algunes reunions en grup petit i algunes enquestes virtuals, unes quantes ecoactives trobem convenient fer una assamblea!

Una assamblea? Quin avorriment!

No no no! Serà una assamblea dinamitzada!

I això què vol dir?

Doncs que hi haurà una dinamització grupal on varies participants adoptaran diferents rols que cuidaran el benestar i la eficàcia de l’assamblea.

Ah. I de què parlarem?

Això ho dedicim entre totes! Entra en aquest titanpad i fes les teves aportacions: punts/temes dels que t’agradaria parlar​.

Només xerrarem?

Ens agradaria molt combinar l’assamblea amb alguna activitat per disfrutar junts. Tens alguna idea? Tens una proposta d’algun taller que t’agradaria compartir? Aporta les teves propostes al mateix titanpad d’abans.

Oh… però ep, quan és?

Ho hem de decidir encara! Entra al doodle i aporta la teva disponibilitat en els dies proposats, tens temps fins el dia 6 d’abril.

I on?

A La Mandorla, un projecte on viuen en yurtes, a Cornudella. Han ofert el seu espai per a poder viure aquesta assamblea.

Ei, doncs sí que vindré!

Fantàstic! Us hi esperem a totes, ecoactives!!   🙂


Salut i bon intercanvi!