3a Assemblea Xarxa ECO

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Hola a tots/es!

Finalment el resultat de l’enquesta ha donat com a dia més votat el dissabte 22 de desembre, a les 10:00 hores.

El destí ha volgut que aquesta important assamblea sigui el primer dia de la nova era. Quin simbolisme, quina responsabilitat!

Finalment, l’assamblea es farà a Les Esplanes:
Aula de Natura LES ESPLANES
Adreça: Camí de Puigpelat, s/n. – 43887 NULLES (Alt Camp)
Telfs. 609 166 703 / 650 904 300 – Correu-@ – http://lesesplanes.org

L’any 2012 ha estat plè d’emocions, experiències, oportunitats i accions concretes que hem anat materialitzant totes juntes. És hora de fer balanç, debatre i planificar com ens coordinem per donar cabuda a tots els nous projectes, persones i recursos.

Totes esteu convocades a aquesta assamblea. Com ja va avançar Xester, es tractaràn temes de gran rellevància pel funcionament i creixement de la Xarxa ECO:
1. Contractació assegurança d’accidents
2. Carnet de membre i condicions
3. Quota d’oxidació per als ecos any 2012
4. Pagament avançat de despeses en euros. Utilització dels euros descapitalitzats.

També parlarem de l’estalvi solidari i donacions en moneda social, acceptació de la moneda social en comerços, balanç anual de l’activitat de l’ECObotiga i la Central d’Intercanvi.

Us farem un petit resum del que es va parlar a la 2a Trobada d’ecoxarxes catalanes, a la que vam assistir Alba, Xester, Roger i Jordi. I també us plantejarem alguns temes que volen tractar a la XXX assamblea de la CIC, que es farà el proper 11-12-13 de gener a l’Alt Camp, Querol (Can Biarlu), a on un dels temes principals serà la redistribució territorial de recursos econòmics de la CIC.

Convoquem especialment a productors que voleu participar més a la Xarxa ECO i també als que ja esteu participant activament i ens heu plantejat dubtes sobre l’intercanvi i l’acceptació d’ecos. Us presentarem la ruta setmanal de transport de productes que recorre la Conca de Barberà, Alt Camp, Baix Camp, Tarragonés i Terres de l’Ebre. Una ruta dissenyada amb dos objectous principals: crear petits grups locals de consum responsable que autogestionin compres conjuntes a productors de l’ecoxarxa, i dinamitzar els intercanvis entre diferents poblacions.

Temes logístics:
– Es prega puntualitat, començarem a les 10:00 hores, però podeu arribar una mica abans per ajudar a acondicionar l’espai.
Transport: Des de Tarragona sortiràn diversos cotxes, així que us podeu coordinar per compartir-los. Contacteu amb Roger (606552730) i Xester (699848664). Si algú arriba amb tren o autocar a Valls, i aquells que tingueu plaçes de transport disponible des de Valls, podeu escriu-re’m o trucar-me.
Esmorçar: A les 10:00 hores segurament ja haurem esmorçat, però si voleu portar alguna per compartir, endavant.
Dinar: Ho farem com les darreres reunions, els que us volgueu quedar a dinar, porteu alguna cosa ja preparada a casa i ho compartirem entre els que ens quedem. La Central d’intercanvi portarà algunes vegudes. Penseu també en portar-vos el vostre plat, got i cuberts.
Intercanvis: totes les reunions que fem estàn obertes a l’intercanvi, tant de productes com de bens i serveis. Porteu productes vostres per intercanviar amb altres persones o la Central d’Intercanvi. Nosaltres també en portarem.

Podeu confirmar la vostra assistència escribint a info@xarxaeco.org.

Salut!

Jordi