Eco-cistella. Consumo responsable local.

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Bona tarda!

ja podeu fer les vostres comandes a:

http://ecobotiga.xarxaeco.org

Teniu fins dissabte a les 17h!

Aquesta serà la última setmana de comandes d’aquesta temporada. Mirarem de tornar a muntar el grup de consum si aconseguim que almenys 15 persones s’involucrin en el projecte, ja que sinó no pot ser sostenible.

Els qui estigueu interessats en formar part d’aquest grup (demanant cistella almenys 3 cops al mes i participant en la organització del grup, tal i com funcionen les cooperatives) em podeu escriure a xester@xarxaeco.org. D’aquesta manera quan siguem prou gent per engegar el projecte us avisaré.

La Central d’Intercanvi seguirà funcionant, de manera que tothom podrà adquirir productes no peribles ecològics o artesanals i de proximitat amb un bon percentatge de moneda social. Rebreu més notícies per ecoinfo.

Aquesta és la nota del Maset respecte als productes d’aquesta setmana:

NOVETATS DE LA SETMANA… com a productes destacats BLEDES, COLS DE BRUSSEL·LES, ESPÀRREGS VERDS, RABANETS TENDRÍSSIMS i FAVESSSS… seguim a l’espera de les noves verdures que vagin arribant… pèsols, carbassons….. !!!

OFERTA DE LA SETMANA! seguim amb elsESPINACS a 4 E/kg… amb aquesta calor creixen com les carabasseres!!!!

LA RECEPTA… aquesta setmana va de BLEDES!!! PENQUES DE BLEDA SALTEJADAuna bona manera d’aprofitar aquesta part de la bleda…. mmmmmm!

podeu veure la recepta al link adjunt.

http://quehagoconmicestadeverduras.wordpress.com/2011/04/10/pencas-de-acelga-salteadas/

bon profit i fins la setmana vinent!

Salut i ecos!

xstr