Resultats enquesta d’opinio i proxima assamblea

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

ecomanosHola a tothom i totdon,

Fa uns quants dies vam fer una enquesta per veure quins són els interessos de l’ecoxarxa en quant a projectes a moure. Aquí els resultats:

Han participat 13 persones i han escollit:
1. Xarxa de rebosts locals, com a embrió de la futura CAL de la provincia de Tarragona i com a pilar de la CAB sud per dinamització de les rutes d’abastiment i distribució. (13 vots, es a dir, tothom)

2. ECOespai a Tarragona ciutat, centre de dinamització general de l’ecoxarxa i local de la CIC (acollides, altes de nous usuaris, activitats diverses, …) (11 vots)

3. Espai de Salut, hi ha força persones que ofereixen serveis de teràpies alternatives, cosmètica natural, facilitació i autogestió de la salut, que volen autogestionar un espai col·lectiu. (8 vots)

4. ECOespai artesà a Tarragona. Es disposa d’un espai comercial al centre de Tarragona, que ja es fa servir per diverses gestions de la Xarxa ECO i la CIC, però es vol dedicar a ser un espai de promoció de la producció artesana a Tarragona. (3 vots)

5. Taller productiu a La Nou, enxarxat amb la xarxa de tallers de producció i formació de XCTiT (ja hem fet una petició per visitar el taller i definir col·laboració) (3 vots)

Amb una proposta de:
6. Dinamització/creació d’esdeveniments i fires

Després de veure el panorama general pot ser positiu i productiu convocar una assamblea per a parlar de l’enquesta i com comencar-nos a moure, i d’altres punts proposats per tots.

El primer pas es trobar un espai per poder-la fer. Alguna proposta/oferiment?…   😀

Anims, anims! Que l’assamblea estará dinamitzada, sera ben guai i productiva!

Quan trobem l’espai organitzarem dia i hora, punts del dia…

Som-hi!

Salut i bon intercanvi!
ECOmunicació – ecodiari@xarxaeco.org