[Enquesta d’opinió] Quins són els tres projectes més necessitats ?…

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

ecomanosBona Hora Ecoxarxeros!!

Com sabeu, aquest cap de setmana passat vam fer una Assamblea-calçotada, podeu llegir l’acta aquí: http://blog.xarxaeco.org/red-de-intercambio/reuniones-y-asambleas/

Un dels punts que es van tractar és el fet que la CIC va iniciar un pla de descentralització l’any 2015 i preveu assignar recursos a les bioregions (grups d’ecoxarxes i nuclis locals CIC coordinats) per tirar endavant projectes comuns i comissions repartides pel territori català que gestionin eines i serveis pel comú. Aquests recursos poden ser econòmics, materials i de serveis, i es destinaràn a les persones i espais que asumeixin tasques específiques. També es podràn cobrir algunes despeses de funcionament (transport, telefonia, internet, …) que siguin imprescindibles per dur a terme les tasques previstes.

Els assistents a l’Assamblea vam identificar cinc projectes que es podrien dinamitzar des de Tarragona (provincia). Alguns d’ells ja estàn en funcionament i d’altres podrien iniciar-se fàcilment amb aquest petit recolzament perque hi ha persones i espais apropiats.

Us demanem que d’aquests cinc en voteu tres, us demaneu que tingueu en compte les vostres necessitats dins de la Xarxa Eco, de manera que poguem valorar quins són els tres projectes més necessitats i hi destinarem els recursos. (Si considereu algún altre projecte que no està entre aquests 5 i us interesaria dinamitzar personalment, també els podeu proposar i podem estudiar la seva prioritat i viabilitat a nivell bioregional o local).

1- ECOespai a Tarragona ciutat, centre de dinamització general de l’ecoxarxa i local de la CIC (acollides, altes de nous usuaris, activitats diverses, …)

2- Xarxa de rebosts locals, com a embrió de la futura CAL de la provincia de Tarragona i com a pilar de la CAB sud per dinamització de les rutes d’abastiment i distribució.

3- ECOespai artesà a Tarragona. Es disposa d’un espai comercial al centre de Tarragona, que ja es fa servir per diverses gestions de la Xarxa ECO i la CIC, però es vol dedicar a ser un espai de promoció de la producció artesana a Tarragona.

4- Taller productiu a La Nou, enxarxat amb la xarxa de tallers de producció i formació de XCTiT (ja hem fet una petició per visitar el taller i definir col·laboració)

5- Espai de Salut, hi ha força persones que ofereixen serveis de teràpies alternatives, cosmètica natural, facilitació i autogestió de la salut, que volen autogestionar un espai col·lectiu.

Per a fer la vostra votació envieu un mail a: ecodiari@xarxaeco.org  posant quines són les vostres tres propostes, abans del dissabte a les 23:00 hores. (Si no ens podeu fer arribar la vostra opinió abans, no passa res, podeu fer-ho després, el més important és que participeu.)

Recordeu que per a poder proposar altres projectes i poder dir la vostra és important que vingueu a les assamblees o, en cas de no poder, us conecteu al titanpad que s’habilita uns dies abans i on tots els membres de la XarxaEco Tarragona podem dir-hi la nostra. Es important aquest punt, ja que les decisions les prenem en assamblea, espai que desitgem poder compartir amb el màxim nombre de membres possible!!

Salut i bon intercanvi!
Comissió de comunicació de XarxaECO