Ecocistella: nova web de comandes ecorebost.xarxaeco.org

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

EcocistellaHola grup de consum!!

Aquesta setmana inaugurem la nova web per fer comandes, que ens ha de facilitat la feina i és molt més agradable que l’anterior:

http://ecorebost.xarxaeco.org

Per fer les comandes us haureu de tornar a donar d’alta (veureu que és molt senzill i ràpid, només cal clicar ‘Entreu’ a la part superior dreta de la pantalla). Us animo a que tant els que agafeu cistella cada setmana com els que no hi doneu un cop d’ull. Encara falten alguns productes per afegir, però els principals ja hi són.

Us recordo que és important que tots els que agafeu la cistella de verdures feu comanda encara que no agafeu res més.

  • El procés de compra és molt senzill, només cal registrar-se com a usuari (si no es registra no apareixen els productes) i anar afegint productes al carret de compra. Un cop tinguem els productes que volem al carret, situem el cursor del ratolí damunt del carret (part superior de la pantalla) i a la llista que es desplega escollir l’opció “Ho intercanvio”. Us sortirà un resum de la comanda, us farà acceptar les condicions serve (apartat 2) i, a sota de tot, podeu clicar al requadre que surt a l’apartat 3 (Intercanvi en ecos…)- Finalment anireu a una altra pantalla on haureu de confirmar la comanda.

Si algú té algun problema a l’hora de fer la comanda que m’ho digui (xester@xarxaeco.org o 699848664).

Com sempre, podeu fer les comandes fins dimecres a les 14h. Les cistelles es recullen al ecolocal, divendres de 18.15 a 19h. Si us plau respecteu l’horari!

Salut i bon intercanvi! 🙂

xstr