[Disabte 16 desembre – Montbrió del camp] ECOtrobada de germanor al projecte d’oliveres

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Buenas Xarxa,

Aquest solstici d’hivern el volem celebrar en familia! Així que pel dia disabte 16 de desembre convidem a tots els enxarxats i enxarxades de l’Ebre, Mestral, Priorat&Serra de Prades, Tarragona, … a una trobada de germanor.

Volem que el matí sigui un gran mercat d’intercanvi i del dinar envant una festa!

De les 10:30h fins l’hora de dinar montarem parades de productes i serveis. Tots tenim quelcom per oferir i volem aprofitar aquesta ocasió per fer un aparador de tot allò que s’ofereix a les xarxes.
Si ets productor o elaborador porta els teus productes.
Si ets terapeuta porta les teves eines de treball.
Si lo teu son temes relacionats amb la bioconstrucció porta alguna eina perque volem fer alguns arreglos al maset.
Si ets music porta instruments.
Si lo teu es l’art porta allò que necessitis per crear.

Facis el que facis i t’agradi fer porta targeta, estris, folletons i el que et calgui per donar-te a conèixer o fer demostracions.
Porteu totes les taules, cadires i carpes que pogueu que entre totes ho montarem.

Cap les 14h dinarem de pa i porta. Podrem fer foc i tindrem llenya. Compartirem totes aquelles delicies de menjar i beure que porteu. Recordeu que serà autogestionat, així que també plats, coberts, gots i varis.
I a partir d’aquí festa!

La trobada serà a la finca de gestió col•lectiva d’oliveres-ECOprojecte a Montbrió del camp. Situada al final a l’esquerra del camí de les vinyes, primer camí asfaltat a mà dreta després de la rotonda de Montbrió (la del Restaurant la torre dels cavallers) direcció Reus.
Ubicació: https://goo.gl/maps/Qc1pc3LKY4M2

Al llarg del dia farem pluja d’idees per buscar-li nom al projecte i si us animeu un logo també!

Si voleu participar al mercat i no sabeu com encabir la vostra activitat, no dubteu en preguntar a: ecodiari@xarxaeco.org
Tingueu en compte que no hi haurà electricitat.

No podeu faltar-hi! Volem conèixer en persona tots aquells particulars i projectes que oferiu a les llistes, posar-vos cara i fer contactes!

Salut i bon intercanvi!
Comissió ECOmunicació
Trobada montbrio