[dissabte 8 de març-Tgn] Taller d’intercanvi

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Hola Xarxa!

Finalment només farem la sessió del matí (a les 12h), ja que per la tarda no hi ha hagut gaire demanda. Si us plau, qui tingui intenció de venir que m’escrigui a xester@xarxaeco.org confirmant la seva assistència (si ja ho vau fer al correu anterior si us plau torneu-ho a fer).

Respecte al mini-mercat d’intercanvi que volíem fer, proposo que qui vingui al taller escrigui un correu a intercanvis@xarxaeco.org indicant les coses que voldria intercanviar. Aquí teniu les instruccions d’ús de la llista: http://xarxaeco.org:8081/mailman/listinfo/intercanvis-xarxaeco.org
D’aquesta manera, al taller veurem com gestionar aquests intercanvis, tant si es fan amb gent del taller o amb gent de la xarxa que no ha pogut venir.

ECOcarnetInformació sobre el taller:
Dia: 8 de març de 2014 a les 12h
Lloc: Ens trobarem al num. 5 de la Pl. dels Carros de Tarragona
Idea: centrar-se en l’intercanvi i veure casos pràctics. També veurem què implica tenir el compte d’ecos en positiu o en negatiu.

La participació és lliure. Si algú vol oferir alguna cosa en intercanvi, s’acceptarà ajuda al pis on farem el taller (pintar, netejar, colocar moqueta) o també s’acceptaran ecos.

Recordeu confirmar assistència per a que puguem preparar l’espai. Si us plau sigueu puntuals. Qui vingui tard pot trucar-me al 699848664 i li donaré les indicacions per arribar.

Per als qui no pugueu venir, aquí teniu uns vídeos que expliquen pas per pas com utilitzar el CES:

http://vimeo.com/album/1950426

Salut i bon intercanvi!

xstr