8 de març: Taller sobre com intercanviar a la Xarxa

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Hola Xarxa!

Últimament m’he trobat amb vàries persones que tenien bastants dubtes sobre com intercanviar productes i serveis o com utilitzar el CES (sistema d’intercanvi virtual). Hem decidit fer una trobada-taller per explicar com materialitzar els intercanvis i veure com funciona el sistema que fem servir.

ECOcarnet

La idea és centrar-se només en l’intercanvi i veure casos pràctics. També veurem què implica tenir el compte d’ecos en positiu o en negatiu. Disposarem de varis ordinadors (qui vulgui es pot portar el seu) i intentarem resoldre tots els dubtes que tingueu. També aprofitarem per a fer un mini mercat d’intercanvi entre els assistents (us donarem més detalls més endavant).

Ens trobarem el dia 8 de març en la Pl. dels Carros de Tarragona (ja us direm exactament on quedem).
Farem 2 sessions, una a les 12h i una altra a les 17h
Us agrairíem que els qui tingueu intenció de venir respongueu a info@xarxaeco.org dient el vostre nom i cognoms i la sessió a la que us voleu apuntar

La participació és lliure. Si algú vol oferir alguna cosa en intercanvi, s’acceptarà ajuda al pis on farem el taller (pintar, netejar, colocar moqueta) o també s’acceptaran ecos.

Per als qui no pugueu venir, aquí teniu uns vídeos que expliquen pas per pas com utilitzar el CES.

Salut! 🙂

xstr