[Domingo 6 de Julio] Asamblea Xarxa ECO

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Hola Ecoactius!!!
Tarragona-Els PallaresosS’apropa el mes de juliol i aviat tancarem les votacions per escollir dia de la propera Assamblea de la Ecoxarxa, de moment està sortin per majoria el diumenge 6 de juliol. Animeu-vos els indecisos!!!
Encuesta de Doodle “Asamblea Xarxa ECO Tarragona Julio”

Plan del dia:
A.-Per que s’animi a venir caminant des de Tarragona es pot fer una quedada al parking del cementiri de Tarragona a on està la senyal del camí de Sant Jaume direcció Santes Creus sobre les 8 del matí, si es molt aviat ho dieu pero es millor caminar a aquesta hora, mes tard es posible que faixi masa calor. Els que volgueu venir caminant m’ho feu saber per fer alguna indicació.
B.-Taller de sabons. necesitem saber nº de persones interesades per previsió de material. El fariem entre 10 y 12 del matí.
SabóC.-Assamblea . Entre les 12:30 i 14:30 si necesitem mes temps continuarem mentres dinem o després de dinar.
D.-Tarde de gresca, compartir… Si algú vol fer un taller o vol compartir alguna activitat que porti entre mans….un company de la ECOxarxa, el Benet, de Riudecanyes, productor d’oli ecológic, potser portarà uns jocs que fa ell que son superdivertits.
E.- Per la tarde també tindrem una Reunió per intercambiar idees sobre la construcció d’un miniapartament, ens veurem els interesats i si algú vol afegir-se.
El dinar l’hem de fer entre tots, si algú està especialment motivat a portar la iniciativa que ho digui, hem pensat que farem diferents plats i ho menjarem tipo buffet. Si algú vol portar alguna cosa per compartir també serà ben rebuda.

Be dons
Salut i molta gresca
Robero i Elisa
Email: acontratiempo0@gmail.com