Mercat d’Intercanvi de roba infantil

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

La caseta de l’arbre és una botiga de productes ecològics per nens, mares i pares que ofereix assessorament sobre els productes que ven i intenta dinamitzar la cultura de l’intercanvi, el reciclatge i la reutilització.

La caseta de l’arbre té un espai reservat a l’intercanvi de roba infantil per optimitzar l’ús d’aquella roba que en poc temps queda en desús i ajudar a compartir, entre tots, els nostres recursos.

El funcionament és simple:

Has de portar aquella roba que el teu fill/a ja no pot posar-se perquè li ha quedat petita. Les peces tenen un valor numèric de punts (no monetari).

* 0,5 punts: mitjons.

* 1 punt: bodis, mitges, gorros, barrets pel sol, samarretes.

* 2 punts: pantalons, camises, faldilles, sandàlies, espardenyes, pijames.

* 3 punts: jerseis, vestits.

* 4 punts: jaquetes d’abric, sabates, botes, sabatilles esportives.

Si trobes alguna peça que et fa servei la intercanvies per quelcom del mateix valor o més. Si no trobes res que et sigui útil pots deixar la roba i emportar-te tants punts com roba deixes. Els punts no caduquen i no són mai, en cap cas, bescanviables per diners. El proper cop que vinguis pots mirar si algú ha deixat quelcom que t’interessa i canviar-ho pels punts que t’havies endut.

Ens podràs trobar cada dia de dilluns a dissabte a C/ Riudoms nº8 – 43201, Reus (Tarragona).

Font: http://www.lacasetadelarbre.cat/