[Primers passos] Ecoxarxa Priorat-Serra de Prades

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

prioratHola Xarxa ECO,

Després de la reunió informativa del 12 d’abril sobre què és i com funciona l’Ecoxarxa de Tarragona, hem arribat a la conclusió que els primers passos a seguir han de ser:

  1. Registre dels interessats del Priorat i serra de Prades a la Xarxa ECO de Tarragona (http://blog.xarxaeco.org/). D’aquesta manera ens familiaritzem amb aquest sistema i podem començar a utilitzar les eines d’intercanvi que ens ofereix mentre anem gestant el nostre.
  2. Registre dels interessats a la llista de correu (prioratserradeprades@xarxaeco.org) que ens permetrà una comunicació més fluïda, tant per a tractar temes relacionats amb la creació de l’Ecoxarxa Priorat-serra de Prades, com per compartir informació d’interès per als membres, o ofertes i demandes d’intercanvi.
  3. I per finalitzar, el més complex, que requerirà un major esforç per part nostre, esforç que valdrà la pena, doncs és un tema que interessa a molts de nosaltres i resultarà ser una valuosa eina per facilitar l’intercanvi i el consum col•lectiu. L’Ecorebost.

Per entendre com funciona podeu visitar el de l’Ecoxarxa de Tarragona (http://ecorebost.xarxaeco.org/).
Els punts que hem de treballar per assolir aquest objectiu són:

  • Local: cal que busquem algú que ens cedeixi un local, que servirà, de magatzem/botiga, i també de punt de trobada.
  • Com gestionar-lo: pàgina web, gestió d’existències, comandes, productors, etc.

Així que tenim feina per a fer!   🙂

Salut i bon intercanvi!

Mes info:
Facebook: ecoxarxaprioratserradeprades
Blog: https://ecoxarxaprioratserradeprades.wordpress.com/