[Hort ecològic -Cambrils] Dissabtes agroecològics i familiars al Mas de l’Arturu

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Mas de ArturuAmb la primavera comença un nou espai de relació agroecològica al Camp

El lloc on hi va nèixer i morir l’Hortiga (Mas de l’Arturu, Cambrils) es comença a obrir (casi) cada dissabte al matí amb la vocació de combinar l’intercanvi, el lleure, la didàctica agrària i la venta directa. Aquest espai permetrà la confluència de famílies i persones interessades en aconseguir aliments ecològics i/o aprendre a treballar la terra amb criteris d’agricultura ecològica i/o simplement passar una estona entretinguda amb familia i/o amics.

Com ho farem?

De 9 a 12h treballarem a l’hort ecològic per intercanvi directe o per ECOs (3 hores = cistella de verdures de l’hort = 15 ecos), a partir de les 12h hi haurà vermut i passejada per l’hort tot collint la verdura per la vostra cistella personalitzada (cullim el que vols i en acabar passem per “caixa”) i atenent les vostres curiositats i preguntes hortícoles. A més també s’obre l’espai per a que altres productors ecològics de la zona puguin portar els seus productes tot complementant l’oferta d’aliments.

La mainada hi és benvinguda i també té el seu espai de joc. Entre els pares ens podem anar turnant per a donar’ls atenció i també poder treballar a l’hort.

Comunicació

Per tal d’avisar si algun dissabte no hi som o d’altres informacions relatives a activitats, productes oferits … ens comunicarem a través d’un grup de whatsup i una llista de correus electrònics amb objectiu merament informatiu (la intenció no és contribuir a que et xiuli el mòbil cada dos per tres).

Fases

  • Finals de març i principis d’abril:

Encara hi haurà producte de l’hort d’hivern i molta activitat per preparar l’hort d’estiu.

  • Finals d’abril i maig:

Poca verdura a l’hort i bastanta feina de plantació i cura dels cultius. Bon moment per venir amb l’expectativa de guanyar ecos i un pèl decepcionant per l’expectativa d’emportar-se verdura.

  • A partir del juny:

Abundància i varietat de verdura “in crescendo”, feina “non stop”. Bon moment per venir amb l’expectativa de prendre’s un vermutet a la fresca de les moreres i omplir la cistella de verdura i altres productes.

Us hi esperem… amb molt de gust !!!

Gessamí  <gessami.sarda@gmail.com>

PD: Ubicació per als que no hagueu vingut mai