[Juny – Nulles] Cap de setmana ajudant i aprenent el treball amb canya.

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

cupulaHola de nou a tots,

Seguim amb el projecte de la cúpula i ja ens queda poc per al segon camp de treball al juliol (us recordo que està oberta la inscripció i es pot fer amb ECOs).
Hem estat enfeinats construint els contraforts que fan de base de l’estructura i ara tenim que “fotre canya” a la canya per a fer els arcs que ens manquen.
Proposo dos caps de setmana de treball comunitari. Podeu venir un dia, dos o tots quatre!!!

  • Dies: cap de setmana del 13 i 14, i del 27 i 28 de juny.

El programa pels caps de setmana és el següent:
Pels que assistiu per aprendre podreu practicar tot els processos de neteja i classificació de la matèria prima, i començar a: construir una columna, saber com posteriorment és fa l’arc, la construcció de la base de l’estructura, detalls de com s’ha plantejat tota la construcció, etc…
Logística: Podeu quedar-vos a dormir. Totes les menjades són a càrrec de Les Esplanes, ens en cuidem de la intendència. Nosaltres ens hi posarem les 9 del mati i ja fixarem el ritme entre tots.

Nota: Si alguna persona l’interessa conèixer aquest treball i no pot venir en cap de setmana, que ens ho digui per venir un altre dia ja que ens hi anem posant en Joan i jo quant disposem d’estones.

Podeu fer extensiva la invitació a les vostres amistats que els pugui interessar la construcció amb bambú.

A la Xarxaeco: Ja sabeu que aquest és un projecte obert i amb col·laboració de la xarxa de que formem part. Comptem amb el suport de l’Iván (l’enginyer que ha dissenyat l’estructura) per a fer-vos participis dels coneixements que ens ha transmès. Aquestes jornades volen ser un intercanvi directe entre el vostre ajud i l’adquisició de nous coneixements constructius.

Aviseu-nos abans de venir per a preveure el nombre de gent que serem i preveure l’allotjament i menjades.

Salud i gràcies
Joan i Xavi

Projecte cúpula
Facebook: https://www.facebook.com/projectecupula
Web: http://projecte-cupula.lesesplanes.cat/