[14 desembre] Excursió familiar de les Escoles de Naturalistes

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

escola de naturalistesHola Naturalistes!
Aquest diumenge 14 de desembre tenim la última excursió familiar del 2014 de les Escoles de Naturalistes del Gepec (facebook) són excursions obertes a tothom, així que també podeu venir amb amics i familiars.

Excursió familiar al Mèdol i Sant Simplici:
14 de desembre
9:30 a 13:30h
Aparcament del Mèdol
incripció: escoladenaturalistes@gmail.com
(indicar nom + 2 cognoms de tots els participants i un telèfon de contacte)
Preu: 5 ECOs (nens de l’Escola de Naturalistes del Gepec: Gratuït)

Anirem a: Visitar la pedrera romana del Mèdol i farem una excursió fins a Sant Simplici on tindrem unes fantàstiques vistes de la costa de Tarragona i veurem masos medievals. Farem jocs i descobrirem tot allò que la natura ens presenti ara que l’hivern fa adormir algunes parts i en desperta d’altres. Anem a descobrir-ho?

Cal portar: roba còmoda i d’abric, que es pugui embrutar i calçat tancat per a caminar, farà més fred perque és una zona de muntanya. Una motxilla amb el nostre material de naturalista com per exemple: pot amb lupa, pinces, prismàtics, guies de camp, llibreta i colors, càmera de fotos, bruixola o qualsevol cosa que creiem que ens farà falta, recordant que tot el que portem anirà sobre la nostra esquena tota l’estona. Recomanem que els nens i les nenes portin la seva pròpia motxilla amb el seu material per a que puguin ser autònoms amb les seves descobertes.
També porteu aigua i alguna cosa per esmorzar i anar recuperant forces.

Quedarem a: El pàrquing de la pedrera del Mèdol, venint de Tarragona per la A7, quan s’acaba l’autovia surts a la rotonda des de la que pots anar cap a la Mora, cap a Altafulla, tornar a la N340 i en la següent sortida de la rotonda segueixes el camí fins que et porta al parquing.

Important: si veniu amb nens o nenes que dels que no sou els tutors legals, com per exemple un nebot o un amic dels vostres fills, haureu de demanar que us signin l’autorització que us enviaré, demaneu-me-la, i portar-la el dia de l’excursió, si veniu amb els vostres fills NO heu de signar res.
Us esperem a tots i a totes!!

Per dubtes i aclariments també em podeu trucar o wathapp: Marina 679070212

Salut i bon intercanvi!