[ECOmunicació] Ja estem a l’IntegralCES!!

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

click IntegralBon dia Ecoxarxa!

Aquesta nit hem migrat a l’IntegralCES, m’he aixecat tan emocionada que de seguida he volgut entrar, però he matinat més que el webmaster i encara no estaven traslladades totes les dades del meu compte, així que si intentes entrar i et dóna error o quan entres encara no s’han traslladat tots els teus moviments, ofertes i demandes, paciència, estan treballant!! Potser encara estarem unes hores que tindràs error al voler entrar, no et desesperis, l’IntegralCES funciona bé, però encara s’està fent feina.
  • COM ENTRES?
Quan vagis a la pàgina de la XarxaEco de Tarragona, (www.xarxaeco.org) on abans sortia uns botonets per entrar al CES, ara hi ha una imatge que en fer click a sobre et porta directament a l’IntegralCES, allí has de posar el teu compte d’usuari i la contrasenya de sempre.
Revisa les teves ofertes i demandes, recorda que hauràs perdut tot el que no era 100% en ECOs i ara pots renovar-ho recordant que tot ho fem en intercanvi directe o ECOs. Ves també a les teves necessitats i introdoeix alguna cosa o servei que necessitis per a que els usuaris de la xarxa et puguin localitzar i oferir-te la seva ajuda.
Mes info:
Usuari@
Taller d’IntegralCES

Marina ECOperiodista
Equipo de Comunicación.
comunicacio@xarxaeco.org