DIMECRES 8 AGOST 17:00h: ASSEMBLEA XARXA ECO

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Bona tarda a totes!

Finalment sembla que el dia que va millor als ecoactius és dimecres tarda (en total 17 dels 20 participants a l’enquesta han votat aquest dia). Així que ens veiem a l’ECO Espai dimecres que ve a les 17h. Qui no hagi contestat l’enquesta evidentment també pot venir. Si no cabem tots a l’ECO Espai buscarem un altre espai a la vora.

L’objectiu d’aquesta assemblea és recuperar les comissions (dinamització, coordinació, comunicació, gestió, activitats), de manera que cadascú col·labori amb el que més li agradi. A curt termini tenim un mercat d’intercanvi a St. Pere i St. Pau (2 de setembre) i una cursa d’Andròmines (vehicles autopropulsats) l’1 de setembre, així que les comissions ja tindran tasques concretes en les que treballar  🙂

Pel que s’ha anat comentant amb varis membres de la Xarxa, molts tenim ganes d’actuar. Intentarem que de les assemblees en surtin fets i no només paraules, som molts els que tenim ganes de canviar i volem fer-ho ja.

Si us sembla bé, per aquesta assemblea prepararé jo mateix un ordre del dia basant-me en que tenim de les últimes assemblees i en les activitats i projectes que es volen fer. Miraré d’enviar-lo dimarts al vespre, de manera que si algú hi vol afegir o treure algun punt ho podem fer dimecres al matí. De cara a les properes assemblees ja tindrem la comissió de dinamització activada i les responsabilitats aniran rotant de manera que tots participem i trobem la tasca que més ens agradi dins de la Xarxa.

Fins dimecres!!    🙂

xstr