3r seminari de monedes lliures i trobada d’ecoxarxes: 14, 15 i 16 de juny

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Can BiarlúBon dia,

Des de la Xarxa ECO i Can Biarlú estem coordinant el Tercer seminari de monedes lliures i trobada d’ecoxarxes, que es farà a Can Biarlú els propers 14, 15 i 16 de juny (si, aquesta setmana) 🙂

La participació està oberta també a projectes locals del Camp de Tarragona i a qualsevol persona interessada. Hi haurà xerrades, debat, mercat d’intercanvi, activitats i molta alegria.

Si voleu participar us agraïrem que ompliu el formul·lari d’inscripció per fer una bona previsió dels àpats i espais comuns. Si no podeu venir, però igualment us agradaria aportar/intercanviar ens podeu escriure a la Central d’Intercanvi (info@xarxaeco.org) i dir-nos quins productes oferiu, i que us agradaria a canvi, per tal que els anem a recollir. També els podeu lliurar vosaltres mateixos fins aquest divendres a la tarda a Valls (Jordi, 663.677.384) o Tarragona (Roger, 606552730).

De forma especial, estem buscant aquests productes, que es faràn servir pels àpats dels participants: Oli, Carbassa, Patata, Ceba, Tomaquet, Pastanaga, Carxofa, Pebrot vermell, Fruita, Galetes, Cafe, Sucre … però es poden fer servir altres productes que tingueu o oferir-los en intercanvi.

A l’anterior trobada que vam fer fa sis mesos vam debatre i aprendre sobre diferents models locals que coexisteixen a les ecoxarxes catalanes. Vam veure que no existeix encara una dinàmica de cooperació i coordinació entre ecoxarxes i ens vam plantejar quines podrien ser les eines i els criteris que ens podrien facilitar aquesta interacció.

Aquesta tercera trobada volem que serveixi per aprofundir en la coordinació entre ecoxarxes i monedes socials, per això us convidem a participar activament segons les vostres possibilitats:

De forma presencial
És important trobar-nos, debatre, compartir idees i experiències.

De forma telemàtica
Si no us podeu desplaçar a la trobada, us animem que ens feu arribar un correu a info@xarxaeco.org amb informació sobre la vostra ecoxarxa: mapeig de recursos i espais col·lectius, necessitats, oportunitats, dubtes, propostes, experiències viscudes. Compartirem la vostra informació amb la resta d’ecoxarxes.

Intercanvi
Organitzarem un mercat d’intercanvi amb parades dintre de la trobada perquè totes les ecoxarxes puguin intercanviar-se els productes que tinguin en excedent. També hem previst compartir llistats de productes i serveis entre ecoxarxes, de forma que es dinamitzin els intercanvis i sigui més fàcil conèixer quins excedents i necessitats de productes tenim les ecoxarxes. (Us enviarem un altre correu per ampliar la informació sobre el mercat d’intercanvi i els llistats de productes i serveis).

Aportació de productes per a la trobada
Des de Can Biarlu es fa una crida a totes les ecoxarxes, nuclis locals i projectes autònoms a fer una aportació de productes per reduir el cost de la trobada. Podeu escriure un correu a canbiarlu@cooperativaintegral.cat per comunicar quins productes podeu aportar a la trobada. D’aquesta forma s’intentarà organitzar els àpats i reduir costos per als assistents i organitzadors. Us preguem que us hi poseu en contacte al més aviat possible per conèixer quins productes arribaran i planificar amb temps quins productes locals farem servir.

MOLT IMPORTANT
No oblideu enviar-nos la vostra inscripció: indiqueu-hi el nombre previst de persones que vindreu per organitzar la logística de l’espai. Per inscriure-us heu d’accedir a aquest formulari:

https://intern.cooperativaintegral.cat/ca/form/inscripcio-al-seminari-de-monedes-lliures-i-trobada-decoxarxes

Us avançem una previsió inicial de les activitats que es realitzaran. Veureu que no està acabada, encara és provisional, per tant teniu la possibilitat de proposar i realitzar alguna activitat o xerrada:

Divendres 14: tarda/nit
Acollida, informació trobada, etc. Recollida d’informacions sobre les ecoxarxes i mapeig de recursos, espais, necessitats, etc.
Sopar, alguna activitat a la nit (música?)

Dissabte 15:
Acollida, informació trobada, etc. Recollida d’informacions sobre les ecoxarxes i mapeig de recursos, espais, necessitats, etc.
11:00-12:00: Activitat al matí, tot just després d’esmorzar
12:00-12:45: Xerrada: Relacions entre ecoxarxes, intercanvis, desequilibris, cooperació i coordinació (Roger)
12:45-13:30: Aportacions al tema per parts d’altres ecoxarxes
13:30-14:00: Debat obert i conclusions
14:00-15:00: Dinar
15:00-16:00: Cafès, tes, activitat
16:00-16:45: Xerrada: L’economia local dins de l’economia global, a les ecoxarxes, nuclis locals, projectes autònoms i cooperatives (Jordi)
16:45-17:30: Aportacions al tema per part d’altres ecoxarxes
17:30-18:00: Debat obert i conclusions
18:00-18:30: Descans
18:30-19:30: Activitats
19:30-21:00: Xerrada sobre eines informàtiques lliures (IntegralCES, Guifi, etc.)
21:00-22:00: Sopar
22:00-…: Festa grossa!

Diumenge 16:
Acollida, informació trobada, etc. Recollida d’informacions sobre les ecoxarxes i mapeig de recursos, espais, necessitats, etc.
10:00-11:00: Esmorzar
11:30-14:00: Mercat d’intercanvi a Querol o a Can Biarlu
14:00-15:00: Dinar popular a Querol o dinar a Can Biarlu
15:00-17:00: Cafés, tés, activitats
17:00-18:00: Debat obert i conclusions sobre la trobada

Salut i bon intercanvi!