Assemblea dissabte 17 a Les Esplanes

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

10AnysLesEsplanesHola Xarxa,

Aquest dissabte fem assemblea extraordinària a Les Esplanes.

Hi ha diversos temes urgents a tractar, així que hem pensat en el següent ordre del dia provisional (encara podeu proposar nous punts a tractar):

– Lectura/recordatori acta darrera assemblea

– Situació de l’ECOrebost de Valls

Aquest Nadal el local del rebost de Valls ha patit un àtac vandàlic i un robatori. Paral·lelament, algunes sòcies del rebost han decidit desvincul·lar-se de l’ECOespai. Això ens fa plantejar-nos espais alternatius per la continuïtat del rebost i també fer una crida a persones que vulguin participar activament en la dinamització de l’ECOrebost, per una banda, i del nou ECOespai, per una altra.

– Construcció amb canya a Les Esplanes

Mar i Xavi volen compartir i obrir a la participació col·lectiva el projecte de construcció d’un nou espai multiús a Les Esplanes. (Ja haureu rebut un correu fa pocs dies amb més detalls).

– Punt informatiu sobre les altes i la gestió econòmica dels socis autoocupats a Tarragona

Es va consolidant un procés de descentralització a la CIC que permetrà que en les properes setmanes/mesos autogestionem les altes i la gestió econòmica dels socis de la CIC a Tarragona, des de Valls i Tarragona. Aquest procés culminarà amb la creació d’una cooperativa pròpia amb seu a Tarragona, pel 2016.

– Punt informatiu sobre IntegralCES

Resoldrem dubtes i informarem sobre les incidències que han sorgit després de la migració a IntegralCES.
Us esperem dissabte a Les Esplanes. Recordeu que l’assemblea serà després dinar, però que durant el matí s’organitzarà un taller de ciència i un mercat d’intercanvi de joguines i altres objectes. També podreu agafar alguns productes de l’ECOrebost de Valls.

Salut i bon intercanvi!