[Projecte Cúpula] Una bio-construcció amb canya a Les Esplanes

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

proyecte cupula

Hola Xarxa ECO,

ja tenim establert un acord de col·laboració entre la nostra xarxa i Les Esplanes per tal de col·laborar amb el projecte de construcció de la cúpula. Podreu llegir l’acord a la web del projecte.
Ja hi ha qui ens ha comunicat que l’interessa de viure aquest projecte de bio-construcció. El vàrem començar l’any passat en unes jornades en que vaig ensenyar com feia els gabions dels contraforts. aquesta feina també la anirem fent aquest mesos i els qui us interessi podreu col·laborar-hi.
Tots aquest treballs els contemplem com a intercanvi i per tant rebreu Ecos per la vostra col·laboració. A la mateixa web del projecte hi ha documentació de quin serà el calendari d’execució de l’obra i les seves diferents etapes constructives.
Si us interessa aprendre i col·laborar en el projecte us inclourem a la llista de persones a les que anirem informant de tot el que anem fent i les convocatòries de jornades de treball i aprenentatge.
Us invito a conèixer el projecte visitant la web i el facebook:

 

10AnysLesEsplanesSalut i bon intercanvi!
Aula de Natura Les Esplanes
email: esplanes@tinet.cat