[Estudi de recerca] Questionari xarxes d’intercanvi

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Benvolgut/da company/a de la comunitat Xarxa ECO

En primer lloc presentar-me: sóc August Corrons, professor de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), investigador de la Universitat Jaume I (UJI) i membre de l’Institut de la Moneda Social. Actualment estic duent a terme la meva tesi doctoral, en la qual estudio les xarxes d’intercanvi sense diners de curs oficial (monedes socials, bancs de temps, xarxes d’intercanvi mutu…). Pretenc analitzar les motivacions, percepcions i actituds de les persones a l’hora de formar part d’aquest tipus de comunitats.

El motiu d’aquest missatge és preguntar-te si, com a persona de contacte que ets d’una ECOXARXA, voldries participar i col·laborar contestant aquest QÜESTIONARI. Si és així, quan acabis de complimentar-lo podràs descarregar-te dos llibres: “Vivir mejor con menos” i “Cómo crear nuestro dinero y construir sostenibilidad”. També rebràs per correu electrònic un informe complert amb el teu propi “perfil de valors personals”. Tingues present que tota la informació que proporcionis tindrà caràcter confidencial i serà utilitzada, única i exclusivament, amb finalitats acadèmiques.questionari de recerca

Així mateix, m’interessaria molt si poguessis difondre aquest missatge entre els usuaris de la teva ecoxarxa, per a que puguin participar en l’estudi. Ho veus factible? Sens dubte, també rebran els dos llibres i el perfil de valors personals un cop complimentat el qüestionari. Veus possible la participació de la resta d’usuaris? En funció de la participació que hi hagi i de la seva representativitat mostral, podré el·laborar un anàlisi particularitzat de la teva ECOXARXA, el qual estaré encantat de fer-te arribar.

Agraïnt a l’avançada la teva col·laboració, i posant-me a la teva plena disposició per al que consideris oportú, rep una cordial salutació.

August Corrons
Estudis d’Economia i Empresa
Universitat Oberta de Catalunya 
acorrons@uoc.edu
Av. Tibidabo, 39-43 / 08035 Barcelona