20 ANYS DE SOM COMERÇ JUST I BANCA ÈTICA A TARRAGONA

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Aquest any 2021, la Xarxa d’Entitats Som Comerç Just i Banca Ètica de Tarragona, integrada per Enginyeria Sense Fronteres, Fundació Vicente Ferrer, Mans Unides, Oxfam Intermón, Una finestra al món, Xarxa Eco, Comitè Óscar Romero, AICEC-ADICAE i  SETEM Catalunya, manté la coordinació, iniciada fa vint anys, per seguir difonent i sensibilitzant la ciutadania en relació amb els impactes negatius del consum, en clau de Comerç Just i Finances Ètiques. 
Comptem amb el suport del Departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona i de la Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques.
Per aquest mes de maig hem preparat un seguit d’activitats presencials i en línia. Aquests esdeveniments culminaran amb la celebració dels 20 anys de forma presencial a Tarragona.

Aquestes són les activitats previstes (per assistir a les activitats en línia, cal fer inscripció):

  • Divendres 14 de maig – Presentació dels actes previs i els 20 anys de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica de  Tarragona. (Antiga Audiència de Tarragona).

Inscriu-te en aquest formulari fins el 13 de maig a les 17h: http://limesurvey.setem.org/index.php/131472?lang=ca

  • Dissabte 29 de maig- FESTA DEL COMERÇ JUST I LA BANCA ÈTICA DE TARRAGONA – 20 ANYS. (Plaça Corsini de Tarragona).

Enllaç directe al programa d’activitats

Salut i bon intercanvi!!