Trobada de la CIC a Valls

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Diumenge 9 de gener a les 12.00h.

Al Casal popular La Turba de Valls, C/ Nou 12 (www.laturba.cat).

Trobada amb sòcis de la zona i persones interessades en la CIC. Per resoldre dubtes i potenciar la dinamització d’un nucli local de la CIC a l’Alt camp i la reactivació de la xarxaeco al Camp de Tarragona. En finalitzar l’acte, farem un dinar col·lectiu amb totxs els que es quedin per Valls.

La xerrada serà a càrrec de l’Enric Duràn. Parlarem de coordinació, de funcionament intern, tractarem noves propostes, dubtes, i aprofitarem també per preparar una ECOfira de la XarxaECO-CIC a Valls, que volem fer a finals de febrer o començaments de març. (Tenim previst fer una calçotada popular, xerrades sobre les monedes socials, software i xarxa lliure, animació musical, parades de productes ecològics, artesania, intercanvi de serveis, etc.)

Dinar:

Quan acabem la xerrada ens traslladarem a Can Pipirimosca, també a Valls, on farem un dinar amb productes i begudes ecològiques, organitzat per Noe i pau (http://lakarmanyola.blogspot.com) amb l’ajuda de diversos membres de la Xarxa ECO. No cal portar menjar, es farà un preu econòmic i s’acceptarà moneda social. (Ja es confirmarà el preu exacte segons el nombre d’assistents, entorn dels 8 euros/ecos, com a màxim).

Intercanvis:

Podeu venir amb productes/serveis per intercanviar o oferir en ecos. També tindrem alguns productes de la central de compres de la CIC, per si us interesa adquirir-ne algún amb els vostres ecos (en paper o CES).

Estarem conectats a Internet, per consultar saldo al CES, fer intercanvis amb moneda virtual, veure/crear/modificar ofertes dels nostres productes i/o serveis. També farem circul·lar ecos en paper. Si en teniu, serà un bon moment per fer-los servir.

Els que no tingueu ecos, ni compte al CES, ni productes per intercanviar, podeu portar euros i els canviarem per ecos en paper.

A la tarda:

Can Pipirimosca és una finca de permacultura amb espai suficient per xerrar, cantar, ballar, fer alguna activitat infantil, etc. Podeu venir amb la familia i pasarem tots una tarda agradable amb bona companyia.

Fem posible entre totxs un nucli estable que tiri endavant una fira periódica al Camp de Tarragona i ajudi a desenvolupar alguns ecoprojectes que ja estàn en marxa.

IMPORTANT: Confirmeu la vostra assistència, per fer una bona previsió quan preparem el dinar. En tot cas, ja intentarem fer de més, per assegurar-nos que ningú es quedi sense dinar.

Actualització:

Tant la xerrada a La Turba, com el dinar a Can Pipirimosca van ser un èxit. Us deixem aquí algunes fotos, per recordar aquesta trobada.