Primera trobada sense fronteres de Cooperatives Integrals

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

28,29,30 abril i 1 de maig
Primera trobada sense fronteres de Cooperatives Integrals
Segon aniversari de la Cooperativa Integral Catalana
Càmping ecològic Vinyols Camp (Tarragona)

Ja fa dos anys que caminem juntes amb la Cooperativa Integral Catalana. Tot aquest procés que vivim dia a dia representa un model per l’autogestió, l’autoorganització i la democràcia directa. En aquestes dates tenim moltes ganes de celebrar-ho amb una gran trobada sense fronteres, invitant especialment a totes les persones que conformen Cooperatives Integrals.

Les Cooperatives Integrals s’estan estenent per tot el territori de manera exponencial i estem convençudes que esdevenen un model possible per contruïr el contrapoder des de la base.

En aquest moment s’estan donant moviments sinèrgics en diferents punts i és la nostra tasca aprofitar aquest moment per trobar-nos i crèixer juntes.

És per això que us esperem a partir del 28 d’abril d’abril i fins l’1 de maig a gaudir de la Primera Trobada sense fronteres de Cooperatives Integrals.

El lloc on ens trobarem serà un càmping ecològic situat a Vinyols (Tarragona) amb molt d’espai (més de 300 persones), podeu trobar més informació de l’espai a www.vinyolscamp.com.

Per tal de gestionar millor la logística d’aquesta trobada, on esperem hi siguem moltíssimes, agraïrem que ompliu el formulari d’inscripció que trobareu en aquest enllaç.

 

Mes info: http://cooperativa.cat/