Han desaparescut els euros del grup de consum!

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

ECOcarnetSí sí, han desaparescut i estem molt contents!   🙂

A partir d’ara tots els productes que s’obtinguin a l’ECObotiga es pagaran en ECOs. L’únic moviment d’euros que hi haurà al grup de consum serà la quota mensual de membres de l’Hortiga per a aquells que agafin la cistella de verdura. Veureu que actualment hi han pocs productes, però al llarg dels propers dies anirem incorporant productes bàsics com cigrons, llenties, patates, farina, mel, i esperem que la llista vagi creixent !

I com podem oferir-ho tot en intercanvi? Doncs bé, principalment per 2 motius:

– la CAC (Central d’Abastiment Català de la Cooperativa Integral Catalana) fa unes setmanes que accepta el pagament de les comandes en moneda social,
– i alguns usuaris/es del Grup de Consum Local que actualment no poden aconseguir ECOs (per falta de temps, etc) s’ofereixen per pagar aquells productes que no es poden aconseguir en intercanvi (és el que es coneix com a descapitalització).

Per a més informació sobre el grup de consum, podeu consultar la web de la Xarxa:
http://blog.xarxaeco.org/proyectos-autonomos/ecotienda/

També podeu estar al dia del que passa al grup de consum donant-vos d’alta a la llista de correu:
http://xarxaeco.org:8081/mailman/listinfo/consum-xarxaeco.org

Actualment som 12 persones que cada setmana fem cistella. El grup té capacitat per incorporar 3 o 4 persones més, si esteu interessats en participar podeu escriure un correu a xester@xarxaeco.org.

Si hi hagués moltes més persones interessades muntaríem un altre grup autogestionat.

Salut i ecos! 🙂