Calçotada Popular, disabte 16 de Març

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Companys i companyes!

Encara teniu estomac per una altra calçotada, o potser enguany encara no us heu embadurnat del dolç i picant sutge que tanca l’estació hivernal en aquest país?????? Si és així teniu una ocasió més per a fer el primitiu, doncs tornem a obrir les portes de l’Hort per a fer-hi una calçotada popular!

Enguany amb més experiència i amb més ganes que mai us convidem el proper DISSABTE 16 de MARÇ a l’Hortiga per trobar-nos i fer xirinola entre totes!

Hem pensat en petits, grans, petits grans i grans petits, per això començarem la jornada a les 12h amb un Vermutillu musical de la mà dels incombustibles TrojanFather+Barrasound i l’entranyable ludoteca sense piles, mentres es van coent els calçots, anem arribant, us ensenyem l’hort, expliquem el projecte i … ens anem perfumant la roba amb aquella honorable olor a calçotada….

Per embrutar-nos les mans i la cara tindrem els calçots de la casa capbuçats en salses casolanes seguits d’un assortit de carn i seità a la brasa, a més de pa amb tomaca, aigua i vinatxo per a que tot plegat llisqui gola avall.

I després del café… concertillus a la fresca! Enguany tindrem entre nosaltres les irreverents subVersions dels Pantoja i Pankirri, i l’amanida musical d’Uno.

Per a saber quants serem i per a no quedar-vos sense calçots, podreu fer la compra anticipada dels tiquets al Brot, a l’Absenta, al Campus i al Casal Despertaferro fins el divendres a la nit. Tot surt per 12€ + 3 ECOs (10€ pels socis)

Us demanem si us plau que en feu difusió i que convideu venir a tots aquells amics i persones afins amb qui us vingui de gust disfrutar!

Saluuuuuuuut i molta salsa!

l’Hortiga agroecològica
PD: si no saps arribar-hi, mira’t el mapa del cartell adjunt!
Calçotada Hortiga 16-3-2013
PD2: si no podeu venir i voleu tastar els calçots de l’hortiga també en tenim per vendre

Agroecologia i treball autogestionat