Ciclo de excursiones para acercarse a la naturaleza en familia

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Ciclo de excursiones para acercarse a la naturaleza en familia está a punto de empezar. ¿Te apuntas?

SORTIDA FAMILIAR EN CONTACTE AMB LA NATURA: JOCS, ACTIVITATS I PETITES ARTESANIES ESTACIONALS

Una bonica forma de reconectar amb les estacions i els cicles naturals fent petites artesanies, jocs i altres activitats al bell mig de la natura, aprofitant els materials que ens regalen els boscos, camps i hortes. Sortida-taller oberta a adults i nens de totes les edats (acompanyats).

Amb el fred de l’hivern sovint ens fa mandra sortir d’excursió, però quan decidim quedar-nos a casa ens perdem moltes experiències i deixem a banda un aspecte de la Natura tan bonic com la resta. Abrigar-nos bé i mantenir-nos en moviment és suficient per a combatre el fred i gaudir d’un agradable dia d’excursió.

Així comencem una sèrie de sortides que volem fer coincidir amb dates importants de cada estació, amb l’intenció de fer-nos més conscients dels canvis estacionals, despertar l’interès pels cicles naturals, i gaudir d’una excursioneta relaxada però alhora animada per una sèrie d’activitats carregades de psicologia positiva amb l’objectiu d’apropar les persones (i sobre tot els nens) a la Natura.

Vols apropar-te a la Natura d’una manera respectuosa i lúdica, i en bona companyia? No t’ho pensis més!

Data i hora: 21 de gener de 2012, de 10.00 a 15.00

Lloc: Prades

Preu: 15 € adults / 10 € nens.

Nota: La karmanyola forma part de la Xarxa Eco, xarxa d’intercanvi en moneda social, així doncs també es pot pagar amb ECOs!

Més informació al blog:

http://lakarmanyola.blogspot.com/

Contacte per inscripcions:

977.83.46.68 / 628.125.176

la.karmanyola.eco@gmail.com

La karmanyola

Amor per la Natura, transformació personal i social, sostenibilitat