Assemblea informativa i de constitució de l’ecorebost de Valls

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

ECOCompanys i companyes,

Em fa especial il·lusió informar que aquest proper divendres 26 de setembre farem una assemblea per parlar sobre l’ecorebost de Valls:

Lloc: Centre de Negocis “Ciutat de Valls” – C/ Abat Llort, 19 (davant de la benzinera)
Dia: Divendres, 26 de setembre
Hora: 18:30 hores

Estem iniciant la consolidació del futur nucli local de la Xarxa ECO i la Cooperativa Integral Catalana a l’Alt Camp. Ja portem algunes setmanes de feina i diversos mesos de planificació. En aquests moments disposem d’un local al carrer Sant Oleguer, 3 (aprop de la plaça de l’Oli i tocant al carrer major) que serà la seu de l’ecorebost. Pretenem que sigui un ecoespai dintre de Valls, i una central d’intercanvi dintre de la Xarxa ECO, a on poguem trobar-nos, compartir productes locals i d’altres ecoxarxes catalanes (alimentació, higiene, roba, artesania, llibres, etc.). Un ecoespai a on poder venir amb la canalla, prendre un café o una infusió, mentre parlem amb altres membres. I tot 100% en moneda social o intercanvi.

A Valls disposem també d’un altre espai, al centre de negocis d’Abat Llort, per fer assemblees, conferències, sessions d’acogida i alta de nous socis. Els que vingueu a l’assemblea d’aquest divendres el podreu conèixer.

És especialment important que vingueu a l’assemblea perque a més d’informar sobre l’ecorebost, també debatrem sobre diferents aspectes del funcionament, com per exemple:

– Quines són les tasques remunerades i quina és la remuneració màxima per hora?
– Quota alta soci rebost?
– Quin marge de gestió s’aplica als productes?
– Com es cobreixen les despeses de transport en euros?
– Quins dies de la setmana estarà obert? I en quin horari?

Esteu especialment convidats els membres de la Xarxa ECO i socis de la CIC que residiu o treballeu a l’Alt Camp, però també a comarques veïnes com la Conca de Barberà (que ja te ecoxarxa pròpia), Baix Camp, Baix Penedès o Tarragonès (a on ja existeix un ecorebost).

I per acabar us avanço que tenim previst fer la inauguració de l’ecorebost el proper dijous 2 d’octubre, a partir de les 19:00 hores. Hi haurà portes obertes, pica pica i molta energia positiva. Ja enviarem un altre correu informatiu a finals de setmana.

Salut!

@JordiEcoValls