V Mercat de Bescanvi de Campclar

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Benvolguts/des,

Ens complau anunciar-vos que el dissabte 17 de desembre tindrà lloc el 5è Mercat de Bescanvi a Campclar-Tarragona. Es durà a terme a la plaça Major de 10 a 14h del matí.

Tots els que us animeu a participar-hi, podeu portar tot allò que ja no useu i/o necessiteu (llibres, joguines, roba en bon estat, etc) i podreu intercanviar-ho amb la gent de les altres parades o amb aquelles persones que portin els seus objectes de forma itinerant (sense posar-hi una parada).

A més a més, tornarem a comptar amb la presència de la “Parada solidària”, on podreu adquirir objectes a preu simbòlic, el benefici del qual es destinarà a una causa benèfica. Aquests objectes també podran servir com a bescanvi en el transcurs del mercat.

A banda del propi mercat, també hi haurà un taller, organitzat per les alumnes del “Taller d’Ocupació de Cuina” del SMO-SOC.

I pels més petits, hi haurà activitats on aprendran a reciclar jugant.

Aquest mercat s’organitza per acomiadar la campanya “Cuida Campclar” i es veuran exposats els diferents tallers que s’han anat realizant a escoles i entitats.

I, per tal d’amenitzar l’event, es comptarà amb un grup d’animació familiar!!

Les inscripcions són gratuïtes!!, però és necessari apuntar-s’hi per tal de tenir una previsió de parades. Podeu fer-ho telefònicament al 977 545 140 de 9 a 15h. Heu de preguntar per Raquel Marín.

També podeu fer-ho a través de l’email mercatdelbescanvi@gmail.com

O en persona, a les oficines del Picc-Brugent (Telecentre) C/ Riu brugent 4, escala 14 baixos

Us hi esperem!!!

Salutacions

Raquel Marín

Cel Rogent Educació Ambiental