[29 Agost – Nulles] Festa de la lluna plena i la cúpula de bambú&canya

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Hola a tots i totes!!

Ja que estem d’estiu festiu, a la Imaginada ens vam trobar uns quants dels participants en els tallers de construcció de la cúpula de canya i vam decidir d’organitzar un acte participatiu sota el bambú per tal d’anar donant-li vida.
Ja tenim aixecada l’estructura!! i és molt bonic l’espai que s’està creant.

I que millor que trobar-nos el dia de la lluna plena d’aquest mes per tal de passar-nos-ho be, escoltar música, fer algun taller, donar gràcies als qui estan i estaran donant un cop de ma en fer realitat l’estructura, ……….
La proposta és la de trobar-nos a partir les 7 de la tarda del dia 29 d’agost.
Pel sopar cada un que porti quelcom a compartir. … i alguna taula portàtil no estaria malament.
Tindrem a disposició la birra i coctail de fruita, que ens ajudarà a finançar el projecte de construcció.
.. i vetllada de música (Jam Session) a càrrec de: (aquí ens podeu dir si voleu participar aportant el vostre ritme). Tindrem Digeridó, guitarra, percussió, veu, …..

Hi esteu convidats tothom de totes les edats.
Es possible de que us quedeu a dormir al terreny d’acampada amb tenda. (També podríeu demanar-nos alguna de les caravanes si aneu en família)
Estaria bé si algun vol col·laborar en la part logística de ambientar l’espai, la il·luminació, logística, ….. aviseu-nos.
Els interessats en participar activament en organitzar poseu-vos en contacte ja. Els qui participeu com assistent aviseu-nos abans del 27 per preveure el que pot passar!!!

Salud i endavant

Projecte cúpula
Facebook: https://www.facebook.com/projectecupula
Web: http://projecte-cupula.lesesplanes.cat/

cartell festa