Jornada ‘Germinem’ sobre cooperatives, 1 de juny a Reus

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

jornada germinemFont: http://pobleviu.cat/

El proper 1 de juny El Pallol serà l’escenari de la Jornada Germinem, una jornada de promoció de l’emprenedoria social i cooperativa on s’hi duran a terme diverses activitats com xerrades, una fira de cooperatives, exposicions i partides al joc ‘Ethica’. S’iniciarà a les onze del matí a càrrec del Fons social Germinem, que vol continuar la tasca de foment de l’economia social entre la ciutadania a més de finançar nous projectes de creació d’empreses socials i cooperatives, la creació de llocs de treball dins d’aquestes empreses ja constituïdes o projectes d’entitats i associacions del territori. De fet, el passat dimecres 22 de maig es va obrir el termini per la presentació de projectes per la convocatòria 2013 del fons social Germinem.

Així doncs la Jornada Germinem comptarà també amb actuacions musicals de Joan Masdeu i Fito Luri, i xerrades sobre diversos àmbits com per exemple les experiències del capellà reusenc Pep Moreno; de Raul Robert cooperativa SostreCívic i Joan Bel de la PAH Tarragona. Una de les xerrades destacades però serà la de Teresa Forcades, que farà un col·loqui amb Jordi Vinadé de COS Cooperativa de salut on es parlarà sobre com afecta la crisi a la nostra salut.

L’economia i els diners també tindran un protagonisme especial de la mà de la cooperativa de finances ètiques Coop57, gestora dels diners recollits pel Fons social Germinem, i que explicarà què és la banca ètica i el treball de Coop57 per la societat.

Podeu consultar el dossier aquí.