Escola de Naturalistes del Gepec

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

escola de naturalistes

Tens entre 6 i 11 anys i t’agrada explorar, descobrir, investigar, observar jugar i disfrutar amb la natura? L’Escola de Naturalistes del Gepec és una activitat extraescolar que actualment estem fent a Roquetes, Reus i Cambrils.
La nostra manera de fer es basa en acompanyar l’infant des del respecte al seu procés, treballem a partir de propostes i materials que hem creat nosaltres, sovint amb material que han trovat els infants durant les activitats i ens adaptem a les preferències individuals sempre que sigui possible.
Ens reunim un cop a la setmana durant una hora i mitja i ens ho passem d’allò més bé!

  • Reus – El Barba-roig: dilluns de 17 a 18:30h, seu a l’oficina del GEPEC-EdC (C/ Prat de la Riba 18 2n)
  • Cambrils – El Gaig Blau: dimecres o dijous de 17:30 a 19h (Aula Verda del Parc del Pinaret)

Podeu veure alguns exemples del que fem i més informació al nostre blog: escoladenaturalistes.blogspot.com o pel Facebook: https://www.facebook.com/escolanaturalistes.elgaigblau/

Jo estic com a educadora al Gaig Blau de Cambrils i al Barba-roig de Reus i ofereixo dues places en aquestes escoles 100% en ECOs, per tant seria una mensualitat de 20 ECOs (excepte la matrícula, que correspon a assegurances i altres temes legals)
Si esteu interessats escriviu a escoladenaturalistes@gmail.com

Fins aviat i bons intercanvis!
Marina