[30Maig] Festa del Comerç Just, la Banca Ètica i l’Intercanvi a Tarragona!

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Benvolguts,

La XVI Festa del Comerç Just i la Banca Ètica es celebrarà a Tarragona el proper 30 de maig, a la Rambla Nova (entre els Despullats i la Font del Centenari) de les 11h a les 21h i consistirà en una fira d’entitats i alternatives de Comerç Just i Banca Ètica, la realització de tallers, mercat d’intercanvi, exposicions, jocs infantils, fira, etc. Com a accions especials destaquen un dinar popular i l’actuació del grup «Fenya Rai!» i el cantautor Oscárboles a partir de dos quarts de set de la tarda.

Durant l’abril i el maig s’han celebrat a Tarragona activitats relacionades amb el Comerç Just i la Banca Ètica, prèvies a la Festa d’aquest dissabte, que ha estat organitzada per una xarxa de catorze entitats locals: SETEM Catalunya, Oxfam Intermon, Formació i Treball, Xarxa ECO, Comitè Oscar Romero, Enginyeria Sense Fronteres, URV Solidària, Finestra al món, Associació Quinchos Universitaris de Nicaragua, ADICAE, Plataforma Salvem la Platja Llarga, Som Energia, Cuculmeca, Entre Pobles.

Aquest dijous i divendres se celebraran també dos activitats prèvies a la Festa:

  • dijous 28 de maig a dos quarts de set de la tarda a l’Antiga Audiència: presentació de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2015 a Tarragona, passi del documental «Les costures de la pell», debat amb els directors.
  • Divendres 29 de maig a les sis de la tarda a l’Espai Jove Kesse: Xerrada «Empreses transnacionals i drets humans», a càrrec d’Albert Sales. Acte de cloenda del Post-grau de Cooperació URV-SETEM. A les 20h pica-pica i de les 20.30 a les 21.30, a la sala d’actes de l’Espai Kesse, obra de teatre gratuïta «El silenci dels telers».

T’animem a llegir el Manifest, mirar l’espot i fer un cop d’ull al Diari de la Festa.

També pots trobar mésinformació a www.festacj.org, a la pàgina facebook.com/festacomercjust i seguint els hastags #FESTACJBE I #EstiraDelFil a twitter.

Moltes gràcies.

T’hi esperem!

Tais – Setem Tarragona
Mou-te i canviarem el món!
www.setem.cat

 

festaCJ&BE15MIfestaCJ&BE1