[Hospitalet de Llobregat -15 d’abril] Kafeta-Cabaret solidari amb Can Biarlu a L’Astilla

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Benvolgudes, benvolguts,

Aquest pròxim divendres 15 d’abril, a partir de les 17:00 h, a L’Astilla (centre social okupat i autogestionat, a l’avinguda Vilafranca, 22, de L’Hospitalet de Llobregat [metro Torrassa, L1] ) es farà una Kafeta-Cabaret solidari per a Can Biarlu (Querol [Alt Camp]), que té un procés judicial obert.

Ens demanen ajuda per resistir i continuar okupant les terres abandonades de la Vall de Querol!

Des de fa 5 anys, la Vall de Querol ha reviscut gràcies a les companyes que han donat energia i vida a aquest indret rural. Volen, doncs, continuar construint i cultivant, resistint i lluitant.

El procés judicial obert no el poden assumir en soledat i per aquest motiu faran aquesta Kafeta-Cabaret a la ciutat de l’Hospitalet, on demanaran la nostra participació i suport.

L’acte solidari es farà al CSO l’Astilla de l’Hospitalet de Llobregat el divendres 15 d’Abril a partir de les 17 hores, amb cerveses, sucs, sopador vegetarià i moltes sopreses més, entre les quals l’actuació de la cantautora Sílvia Tomàs.

Ens hi esperen!

 

CanBiarlu