Col·laboracio a la segona Trobada FAmiliasenruta

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Hola;

Em dic Susagna i sóc coeditora de Familias en Ruta, una revista digital sobre temes relacionats amb el turisme i viatjes en familia des d’un punt de vista alternatiu i pròxim a la gent.

El maig 2013 vam organitzar la nostra 1a Trobada de Families en Ruta al camping ecològic Vinyols Camp. ( aprop de Cambrils). Vam poder gaudir de les experiences de families viatgeres i de tallers interessantísims com matematiques actives, reflexologia infantil, emocions a traves dels contes i altres. Per aquest proxim maig de 2014 estem pensant en realitzar la segona trobada al mateix camping. Podeu veure aqui avanç de programa.

L’any passat van venir dues families 100% ECOs, per aquest any també oferirem algunes places i tickets amb intercanvi, ja us avisarem.

Ens possem en contacte amb vosaltres per preguntar a la xarxa si ens podeu cobrir dues necessitats, pagariem amb ECOs/Intercanvi:
– una tarima.
– una persona realitzador d’un petit video de l’esdeveniment.

familias en rutaSeguim en contacte.

salut

Susagna
contacto@familiasenruta.com