TALLER: Preparació de llets d’ametlla, civada, arròs i sèsam.

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Bon dia!!

Aquest diumenge 1 Juliol hem pensat de trobar-nos per aprendre com fer a casa nostra les llets d’ametlla, civada, arròs i sèsam. Tots aquests aliments es poden aconseguir localment i alguns en moneda social.

La idea és trobar la manera fàcil i eficient de substituir els bricks de llets del súper per envasos propis reutilitzables que omplirem amb llet feta a casa amb productes locals, d’aquesta manera som més sostenibles i ens surt més barat.

De pas també aprofitarem per conèixer-nos i posar cara als nous membres de la Xarxa ECO, que a poc a poc va creixent    🙂

 

El planning és el següent:

DIA: Diumenge 1 de juliol

HORA: El taller serà d’11:00h a 13:00h. Qui vulgui es pot portar el dinar i quedar-se una estona després del taller

LLOC: Can Pipirimosca. Km 21 N-240 Valls-Alt Camp*

 

El taller és gratuït, només caldria col·laborar en la compra de la matèria prima que fem servir (ametlla, civada, arròs i sèsam), que podria costar uns 2 ecos/euros per cap.

 

Els interessats us podeu inscriure enviant un correu a xester@xarxaeco.org (indiqueu també si us portareu el dinar o només assistireu al taller). Si aviseu abans de dissabte serà genial, però si s’apunta algú a última hora també podrà venir sense problema.

Disposarem de cotxes per anar a Can Pipirimosca des de Tarragona, i podem passar a buscar a tothom qui vulgui venir i quedi més o menys de pas.

Animeu-vos a participar!    🙂

xstr

 

Fuente de la imagen