Artesan@, Productor/a, …

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

L’actual situació de crisi econòmica no ens ha d’encegar en la recerca de solucions i desembocar en un “tot val” . Cal aprofitar aquesta oportunitat històrica per no caure en els mateixos errors i virar cap a un nou model de desenvolupament en què es respectin els límits que ens mostra el planeta .

En aquest nou escenari el medi ambient serà un dels principals nínxols d’ocupació tant per als habitants del medi rural com per als urbans , en les nostres mans està fer de l’ocupació verda una garantia de sostenibilitat ecològica , econòmica i social .

Xarxa ECO es fa possible gràcies a l’interès , el suport i la inspiració de agricultors , artesans/es, periodistes , associacions , … que volen portar una vida més responsable i sostenible amb el medi ambient .

Construïm junts comunitat , fem ressò perquè més serveis , productes , coneixements , …. i al millor ajuntaments acceptin intercanvi .

L’ECO pot arribar a ser una aportació important per al futur de tota la regió . Aprofitem les crisis per establir relacions de suport mutu .

Vols participar i afavorir la transició cap a una Tarragona més sustentable ? …

Inscriu-te i ofereix els teus coneixements , serveis , productes i habilitats a altres usuaris i usuàries de la Xarxa ECO .