Festa del Comerç Just i la Banca Etica a Tgn

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Desmarca’t del model depredador actual que imposa unes regles de producció, comercialització, consum i vida indignes. Desmarca’t de les grans empreses que anestesien la consciència social amb etiquetes de moda mentre exploten els seus treballadors i treballadores. Desmarca’t, mobilitza’t i fes-li un gol a la banca convencional, a les grans superfícies, al comerç esclau i a l’explotació laboral… Fem-l’hi un gol al sistema capitalista!

Presentación de PowerPoint

Enguany, les entitats participants (Setem, Oxfam, Una finestra al món, Hammada, Xarxa Eco, Enginyers Sense Fronteres, Comité Óscar Romero, Som Energia, Federació Catalana de Voluntariat Social, AICEC-ADICAE (Associació de Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya), Coop57, Fiare, Xarxa d’Economia Solidària, URV Solidària) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona us convidem a la XV Festa del Comerç Just i la Banca Ètica a Tarragona.

Al matí comptarem amb activitats ideals per a un públic familiar, i al migdia podrem agafar energies amb un plat de paella agroecològica: perquè el comerç just abarca molt més que la xocolata i el café!

A la tarda, a més del berenar i l’oportunitat per a joves i adults d’aprendre quines són les regles del joc al voltant del petroli amb Enginyers Sense Fronteres, comptarem amb un espectacle teatral de carrer que reflexiona sobre l’explotació dels recursos naturals i que vol exemplificar les dinàmiques perverses entre el Nord i el Sud. Acabarem la festa amb música, de la ma de Susannes Cantautora Rural i els seus col·laboradors, que ens apropen les seves vivències i reflexions en forma de cançons.

A més, hi haurà mercat d’intercanvi i moneda social, exposicions, passi de documentals a la filmo-haima, venda de productes de Comerç Just i parades informatives de banca ètica i economia solidària, a més dels punts informatius de les entitats participants.

Mes info activitats festa