[19-20 Maig] Avui Ruta guiada i demà Festa Comerç Just i Banca Ètica a Tarragona

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

VINE A LA RUTA GUIADA PELS HORRORS DEL COMERÇ INTERNACIONAL!

Avui divendres 19 a les 20h a la Rambla Nova amb el C/Unió, no et perdis aquesta ruta teatralitzada de la mà de Tornavís Teatre, que acabarà a la botiga d’Oxfam Intermón amb la projecció d’un vídeo final.

Us proposem participar en una ruta guiada amb cinc parades que es correspondran amb cinc grans marques emblemàtiques internacionals per tal de denunciar les vulneració de drets laborals, humans i
mediambientals que duen a terme. No serà una ruta qualsevol, per explicar-nos comptarem amb l’ajuda de Tornavís Teatre.

La ruta també presentarà alternatives al capitalisme que volem difondre per combatre les injustícies que cometen les empreses multinacionals amb total impunitat. *Apostem pel comerç just, la banca ètica i l’economia solidària!

INSTAL·LA’T LES ALTERNATIVES A LA FESTA DEL COMERÇ JUST I LA BANCA ÈTICA DE TARRAGONA

Demà dissabte dia 20, de les 11h a les 21h, tindrem l’oportunitat de fer-nos socis o contractar serveis de l’economia solidària a la “Install Party d’Alternatives“. Amb el lema ” Desconnecta’t del capitalisme, instal·la’t les alternatives”, fem una crida a abandonar les empreses que vulneren drets humans i passar-se a les alternatives solidàries.

Només et cal venir amb les teves dades, i et podràs fer de Som Energia, Som Connexió, Fiare Banca Ètica; si vens amb el teu ordinador et podràs instal·lar programari lliure i abandonar el
privatiu, amb l’ajuda del Hacklab TGNU. També es vendran productes de Comerç Just, serveis cooperatius com el periòdic La Directa  i l’Ateneu Cooperatiu CoopCamp tindrà un punt d’assessorament gratuït per a qui vulgui iniciar una activitat econòmica des del cooperativisme.

Durant tot el dia a la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica de Tarragona hi haurà fira d’entitats, jocs infantils, música, servei de barra, dinar popular, etc.

FCJ&BE