[TGN 25/Abril – Carril Bici] Fes-ho tu mateix! Fem-ho col·lectivament!

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Des del Grup per una mobilitat social i ambientalment justa a Tarragona organitzem diversos actes de caracter reivindicatiu i que impliquen cert grau de desobediciencia. Com a part del teixit associatiu i combatiu d’aquesta ciutat creiem que podeu estar d’acord amb aquestes accions, i des del Grup necessitem especialment la vostra ajuda.

Us expliquem a continuació en que consisteixen i el per què els duem a terme,

Com totes sabeu en els últims temps estem patint un augment en la represió als moviments polítics i un detriment de les llibertats, és per això que qualsevol acte per petit que sigui suposa una recuperació de les nostres llibertats i un pas més en la construcció de moviments organitzats que un dia puguin defensar els nostres interessos en contra dels grans capitals.

  • Dissabte 25 d’Abril a les 19:00h, Pintada popular del carril bici: Des del grup portem dos anys demanant la seva construcció, al Pla de mobilitat es contempla la realització de 10km, dels quals 4 ja tindrien que estar fets. A més durant el març l’ajuntament ens va convidar a unes jornades participatives, que només van servir per fer propaganda electoral i on no garantia cap tipus de partida pressupostaria. Per tot això sota el lema: “Fes-ho tu mateix! Fem-ho col·lectivamentt” Pintarem uns 200m de carril bici a l’Av/Vidal i Barraquer, el dia abans de la pedalada organitzada per l’ajuntament.
  • Diumenge 10 de Maig de 10:30h a 18:00h, Pedalada/Patinada popular + Concerts + Pintar mural: Continuant amb la reivindicació del carril bici volem fer un acte més obert a tota la ciutat, on es pugui participar en qualsevol dels espais. En una jornada ludico-reivindicativa on ocupem els carrers per escoltar musica, prohibida ultimament com el cas de la tenda Shiva, i per pintar conjuntament un mural coordinat per diversos artistes. Per aquest acte estem oberts a qualsevol proposta de participació/col·laboració en la organització a traves per exemple de; grups musicals, dinar vermut, jocs per nens…

Si teniu qualsevol dubte, valoració, etc.. Podeu contactar a traves d’aquest mail (grupmobilitattgn@gmail.com) o al 647927784 (Mireia).

Moltes gràcies per tot i ens veiem als carrers!

pintarcarrilfinal