Tasques col.lectives a Can Biarlu

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Can BiarluCompanyes de la xarxa ECO,

a Can Biarlu s’estan tirant endavant diferents tasques vinculades al Repoblament d’aquestes terres, i aquest inici de Septembre presenta varies activitats en les que seria interessant comptar amb el suport de mes persones interessades en recuperar aquesta Vall.

Ara fa un mes, Can Biarlu s’ha extès per la zona del riu, recuperant una altra finca, MAS BOIXANS (a 2KM de la Casanova), la qual està envoltada de grans camps que permeten el cultiu de cereal i de pastura. Compta amb una masia, que ara per ara requereix molt d’esforç per recuperar, i una antiga pallissa (50m2) que es vol rehabilitar per tal de tenir un espai comú des d’on seguir construint i creant aquest projecte, obert a extendre’s per la vall i així anar recuperant cultius, salvaguardant els boscos, i rehabilitant antigues construccions així com bioconstruint-ne de noves.

Paral.lelament la terra ens marca el ritme amb el raïm, les ametlles, l’horta…. Així doncs aquesta és una INVITACIÓ del 2 al 20 de Septembre per col.laborar amb nosaltres durant aquestes dues setmanes a REHABILITAR SOSTRE de la pallisa de Mas Buixans (ja tenim el material: CANYES, ARGILA i CAL) i a RECOLECTAR les ametlles i el raïm que ens ofereix l’estiu.

QUI ESTIGUI INTERESSAT/DA, CONTACTEU AMB NOSALTRES A TRAVÉS D’AQUEST CORREU: canbiarlu@cooperativaintegral.cat, ESPECIFICANT ELS DIES QUE US QUEDEU I PER A QUINA TASCA EN CONCRET.

Gràcies,

Salut!

Can Biarlu