Excursió familiar a Can Cargolí

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

GepecHola Naturalistes!

Aquest mes d’octubre ja hem començat el curs a les Escoles de Naturalistes del Gepec i també engeguem les excursions familiars obertes a tothom, així que també podeu venir amb amics i familiars i ajudar-nos a fer difusió.
Aquest any engeguem la iniciativa d’oferir aquesta activitat 100% en ECOs.

19 d’octubre
9:30 a 13:30h
Duesaigües
incripció: escoladenaturalistes@gmail.com
(indicar nom + 2 cognoms de tots els participants i un telèfon de contacte)
Preu: 5ECOs (nens inscrits a l’Escola de Naturalistes del Gepec: Gratuït)

Anirem a: Can Cargolí una finca gestionada amb criteris ecològics, bioconstrucció i que preten potenciar iniciatives socials. Farem una excursioneta per arribar i visitarem l’hort, les oliveres, el bosc i una construcció molt curiosa feta amb terra que es diu domo de superadobe, podeu buscar informació sobre aquest tipus de construccions, si us ve de gust. Farem jocs i descobrirem tot allò que la natura ens presenti ara que ja estem en plena tardor.

Cal portar: roba còmoda que es pugui embrutar i calçat tancat per a caminar, alguna jaqueta d’abric ja que sempre farà més fred perque és una zona de muntanya. Una motxilla amb el nostre material de naturalista com per exemple: pot amb lupa, pinces, prismàtics, guies de camp, llibreta i colors, càmera de fotos, bruixola o qualsevol cosa que creiem que ens farà falta, recordant que tot el que portem anirà sobre la nostra esquena tota l’estona. Recomanem que els nens i les nenes portin la seva pròpia motxilla amb el seu material per a que puguin ser autònoms amb les seves descobertes.
També porteu aigua i alguna cosa per esmorzar i anar recuperant forces.

Quedarem a: tal com arribes al poble i agafes el desviament a l’esquerra cap a l’Argentera, de seguida es veu a la dreta un carrer que puja i hi ha aparcaments, ens trobarem allí per a pujar caminant fins a Can Cargolí i retornarem caminant al mateix lloc.

Important: si veniu amb nens o nenes dels que no sou els tutors legals, com per exemple un nebot o una amiga dels vostres fills, haureu de demanar que els pares us signin una autorització que us enviaré per mail i portar-la el dia de l’excursió, si veniu amb els vostres fills NO heu de signar res.

Us esperem a tots i a totes!!


Marina
679070212