Llistat de productes 100% en moneda social o intercanvi directe.

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

ecologuito2Com a central d’intercanvi us ajudarem a cobrir les vostres necessitats de forma local, ja siguin de consum, producció, etc. i us assessorarem en tot allò relacionat amb la economia solidaria, moneda social i ecoxarxes. Intentarem coordinar desplaçaments i rutes de transport per tal d’intercanviar-nos productes amb un cost de transport molt reduït.

Us demanem que ens feu arribar el llistat de productes que podeu oferir 100% en moneda social, a la següent adreça: intercanvi@xarxaeco.org

Cal que ens indiqueu:

  • el nom del producte,
  • format i presentació,
  • breu descripció ingredients (específicant si és ecològic, amb CCPAE, registre sanitari o no),
  • a on s’ha produït (han de ser productes locals propis o de productors amb els que compartiu oferta),
  • preu: us agraïrem que considereu un preu d’intercanvi més baix que el vostre p.v.p, perque no hi haurà fluxe d’euros ni impostos, perque farem comandes a l’engrós, coordinarem la recollida i les comandes i us oferirem altres productes i serveis també a preu d’intercanvi.
  • unitats o kilos que podeu oferir.

Els productes poden ser d’alimentació (excepte producte fresc), neteja, higiene, cosmètica, artesania i hauràn d’estar correctament empaquetats per facilitar el transport. També us demanarem un albarà d’entrega amb el vostre número de membre a l’integralCES.

Amb els vostres productes abastirem, per aquest ordre: rebosts locals, rebosts d’ecoxarxes properes, intercanvis de reciprocitat amb la CAC, tot 100% en moneda social.

Un cop al mes actualitzarem els llistats de productes i els compartirem amb vosaltres.

Per acabar, us animem un cop més a publicar les vostres ofertes al nou IntegralCES, afegint imatges i descripcions, per fer d’aquesta eina un veritable mapa de tota l’oferta de recursos disponibles en moneda social.

Salut i bon intercanvi!