ECOespai

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

ECOespai-RQR ECOespai a Tarragona

Os contamos que estamos cocreando el proyecto ECOespai junto con l@s compañer@s de “errequeerre” que de manera solidaria comparten un espacio (sala interna) para dinamizar los intercambios locales.

Espacio de intercambio habilitado para diferentes usos: acogidas de la Xarxa ECO, NAL, CIC, pequeños talleres, sala de reuniones, … y lo mas importante, un lugar físico en donde encontrarnos para conocernos fortaleciendo así las relaciones sociales.

Os esperamos en la calle Merceria 12, Parte Alta*-Tarragona los viernes de 11h a 14h  para seguir tejiendo red!

Ponte en contacto al correo ecodiari@xarxaeco.org  para comunicar el día y hora que te va bien visitarnos  🙂

* Si compartes coche y buscas un parquin libre, hay dos opciones: 12min o 16min a pie.

Comissió ECOmunicació

Els dimecres ens trobarem a erre_que_erre (C/Merceries #12, Part Alta, TGN) en el que serà l’ECOespai Tarragona. Ens hi reunirem per coneixe’ns millor els membres de la xarxa i ens “enredarem” amb noves propostes que puguin sorgir d’aquestes trobades.

Aquells que tingueu dubtes sobre el funcionament de la xarxa, problemes amb les llistes de correu o IntegralCES… el que sigui relacionat amb el món de l’intercanvi i la moneda social, allí ens trobareu fent el tast d’algun producte de la Xarxa ECO.

Al mateix temps, aquells que estigueu interessats en la Cooperativa Integral Catalana (CIC), els dijous allí farem acollides generals de la CIC, per explicar el canvi de paradigma que ens proposa.

Pots posar-te en contacte a ecodiari@xarxaeco.org

Calendari ECOespai

 

 

 

Ecoespai fa una crida per configurar un nou ecosistema pels artesans de la Xarxa Eco Tarragona.

Si esteu interessats en promocionar el vostre producte/servei dins la Xarxa Eco Tarragona en un espai físic podeu disposar d’un micro aparador per als vostres projectes 100% intercanvi. Farem un mosaic de les possibilitats que tenim dins la Xarxa Eco Tarragona i volem que en formis part: ocupem un nou espai a la Part Alta de la ciutat per mostrar els productes dels artesans!

cajas

Porteu una caixa de fusta, de vi, de pernil o bé de fruita (interessa que sigui ben sòlida) amb unes mides aproximades de 50×70 cm a RQR (C/ Merceries, 12. Part Alta – Tarragona) i us ho expliquem (si veniu sense caixa també us ho explicarem). Hi ha la intenció que sigui un projecte d’auto-ocupat, que es sostindrà amb una aportació conjunta dels usuaris que servirà per a qui s’encuidi de dinamitzar la proposta i poder abonar el lloguer de l’espai emprat amb moneda social.

caja1

 

 

ECOESPAI es un proyecto autosostenible de la Xarxa ECO.

Se trataría de un local social habilitado para diferentes usos: mercados de intercambio, librería, sala de reuniones y talleres (salas multiusos), almacén de la Central d’Intercanvi y lugar de encuentro de los ecoproyectos (ecorebost, ecoxiringuito, ecoaventura, ecoescuela,…)
Todavía se trata de un proyecto sin realizar, a la espera de encontrar un espacio cerca de Tarragona, Reus o Valls que permita desarrollar las actividades previstas.
Si conoces alguna persona que disponga de un local (espacio) con el que la Xarxa ECO pueda llegar a un acuerdo de intercambio (cesión de uso a cambio de reformas, bienes o servicios, … ), o un local compartido con otras entidades, en el que la Xarxa ECO pueda disponer de varios espacios, puedes ponerte en contacto al email: info@xarxaeco.org.

Salut i bon intercanvi!