Hem canviat el programa!

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

integralCESDes del dia 13 de Desembre de 2014 hem canviat el programa que la Xarxa ECO utilitzem per dur els comptes en moneda social i anunciar les nostres ofertes i demandes. Ara utilitzarem IntegralCES. Pots entrar amb el mateix compte i contrasenya a nova adreça i seguir com si res:

https://www.integralces.net

Per què canviar?

Durant tot aquest temps hem fet ús del CES (Community Exchange System) i ens ha anat molt bé. El CES és un software amb molts anys de rodatge i ha pogut cobrir perfectament les nostres necessitats de gestió de la moneda social. Ara però volem fer un pas endavant i és per això que ens mudem a l’IntegralCES. L’IntegralCES és un programa de codi lliure per a la gestió de monedes socials desenvolupat per un equip català.

  • Al ser codi lliure, el nostre sistema serà més transparent que mai. Qualsevol programador pot veure què fa realment el programa i pot aportar noves funcionalitats, corregir errors, etc. A la llarga això comportarà un software més complet, segur i adaptat a les nostres necessitats. IntegralCES és un projecte viu que podem anar millorant cada any.
  • El servidor que hem estat fent servir fins ara era a Sudàfrica. Tot i que ens ha anat prou bé, preferim tenir-lo ben a prop. Ara nosaltres, la Xarxa ECO i la resta de xarxes de moneda social que l’utilitzin, serem els responsables directes del manteniment del servidor. Així podem assegurar-ne el bon funcionament.
  • Ja d’entrada hi ha algunes funcionalitats noves. Un disseny millorat i simplificat, apte per a dispositius mòbils. La possibilitat d’haver d’acceptar els pagaments abans de fer-se efectius. Una passarel·la de pagament que es pot integrar en altres pàgines web (com quan fas compres per internet amb targeta, però en moneda social!). Un blog per a l’ecoxarxa que ens permeti centralitzar la informació. Unes estadístiques més vistoses.

I ara què?

Tot hauria de ser ben fàcil. Hem portat les dades des de l’antic programa al nou. Ja tens el teu compte a l’IntegralCES, amb el mateix número i contrasenya que abans. També hi hem portat el registre de totes les compres i vendes fetes fins ara, i per tant també el saldo. Fins i tot hem traspassat les ofertes i demandes, però això ho hauries de repassar:

  • Entra a https://www.integralces.net amb el teu número de compte ECOSXXXX i contrasenya.
  • Després de donar un tomb pels diferents menús del programa, clica al teu nom a dalt a la dreta i comprova que les dades personals són correctes i completes. Pots pujar-hi una foto per a que la resta puguem recordar qui ets.
  • Després vés a Les meves ofertes i assegura’t que els teus anuncis estan actualitzats i que no s’ha perdut res pel camí.

L’a Xarxa ECO som una de les primeres a provar aquest nou sistema de gestió de moneda social. Això significa que molt probablement tindrem problemes al principi. Però creiem que el pas val la pena a llarg plaç. Si detectes algun error, trobes a faltar alguna cosa o tens algun dubte amb aquest canvi explica’ns-ho a info@xarxaeco.org i farem el possible per solucionar-ho tan aviat com sigui possible (i disculpa els maldecaps que aquest canvi informàtic et pugui produir).

Salut i bon intercanvi!