Sobre la utilització de la llista de correu ecoinfo@xarxaeco.org

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Bon dia!!

Per tal de fer servir la llista de correu ecoinfo de manera que només arribin correus que realment interessin als membres de la Xarxa ECO, es rebutjaran automàticament els correus que vagin dirigits a més d’un destinatari. Això no vol dir que no pugueu reenviar correus a ecoinfo que us semblin interessants per a tothom, però quan ho feu, haureu d’incloure com a destinatari NOMÉS a ecoinfo@xarxaeco.org i podeu incloure una explicació personal sobre el que es reenvia, d’aquesta manera fomentem més la comunicació entre nosaltres 🙂

Aprofito per passar-vos una informació que va enviar la Pili i que s’ha rebutjat a la llista pel motiu que us he comentat. Es tracta de la web de Volstens, una iniciativa per oferir allò que ens sobra i volem donar o per demanar allò que necessitem. Aprofitant l’avinentesa us poso aquí 3 iniciatives d’intercanvi que ara conec a Catalunya i les seves diferències, pros i contres segons la meva opinió. Us animo a que les visiteu:

 

– Voltens:

http://www.volstens.org

Es tracta d’una web molt senzilla per donar allò que ens sobra i demanar allò que ens fa falta.

PROS: Senzillesa, no requereix ser membre ni aprendre el funcionament de res. És molt intuïtiu i ràpid.

CONTRA: No facilita l’intercanvi. De moment no hi ha categories d’objectes o serveis.

 

– Intercanvis.net:

http://intercanvis.net

Web molt complerta per facilitar l’intercanvi.

PROS: gran comunitat d’usuaris. Cada cop s’estan afegint més funcionalitats a la web. És un projecte de codi lliure. Es relaciona amb les xarxes d’intercanvi ja existents.

CONTRES: No permet l’ús de moneda social (per tant és complicat fer intercanvi a 3).

 

– CES de la Xarxa ECO

http://blog.xarxaeco.org/

Sistema d’intercanvi virtual que permet l’ús de moneda social per facilitar l’intercanvi.

PROS: gran comunitat d’usuaris. Eina molt potent, permet l’utilització de moneda social per facilitar l’intercanvi a 3 (no cal trobar algú que necessiti el que jo tinc per obtenir el que em fa falta). Categorització d’ofertes i demandes. Relació directa entre ecoxarxes.

CONTRES: No és un projecte de codi lliure. La interfície d’usuari no és gaire amigable.

 

Salut! 🙂

xstr